«Χαίρομαι για τα παιδιά μου στον ΠΑΟΚ που καθιερώθηκαν»

Από metrosport.gr: Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Κολομπούρδας και μίλησε για τη δουλειά του στην Αλ Νασρ, τα παιδιά του στον ΠΑΟΚ αλλά και το αν έχει σκοπό να γυρίσει στην Ελλάδα.
Πηγή: metrosport.gr
«Χαίρομαι για τα παιδιά μου στον ΠΑΟΚ που καθιερώθηκαν»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πότε θα επιστρέψει στο Ντουμπάι: «Το πρωτάθλημα ξεκινάει τον Σεπτέμβριο οπότε τον Ιούλιο θα επιστρέψω για να ξεκινήσει οι προετοιμασίες. Οι θερμοκρασίες δυσκολεύουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, κυρίως για 2 μήνες, ενώ αργότερα τα παιχνίδια είναι βραδινά οπότε δεν έχει τόσο πολλή ζέστη».

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αλ Νασρ: «Είμαι ικανοποιημένος που ανανέωσα με την ομάδα γιατί ο προπονητής πρέπει να είναι αρκετό καιρό σε μια ομάδα, δεν μου αρέσει κάθε εξάμηνο να αλλάζω ομάδα. Υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία με τον κ.Γιοβάνοβιτς που είναι προπονητής στην πρώτη ομάδα και ανεβαίνουν παίκτες από την δεύτερη στην πρώτη ομάδα».

Για το αν παρακολουθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όχι ιδιαίτερα γιατί δεν προλαβαίνω, έχω πολλές ώρες δουλειάς με την ομάδα και προσπαθώ να μάθω εδώ ποδοσφαιριστές».

Για τις επενδύσεις που κάνουν στο Ντουμπάι: «Κάθε χρόνο που περνάει επενδύουν στις υποδομές, γιατί θέλουν να ανεβάσουν τους ντόπιους παίκτες τους, να κάνουν καλύτερη την ομάδα της εθνικής και να διεκδικήσουν τίτλους».

Για τα «δικά» του παιδιά που στον ΠΑΟΚ έχουν καθιερωθεί: «Είναι χαρά για μένα να εξελίσσονται παίκτες που έχουν δουλέψει μαζί μου και τους παρακολουθώ. Κυρίως βλέπω αγώνες του ΠΑΟΚ και οι παίκτες είναι σημαντικό από την δεύτερη ομάδα να έχουν καθιερωθεί στην πρώτη και να παίζουν και στην Εθνική».

Για το αν είναι σωστός δρόμος να πηγαίνει ο προπονητής της Κ-20 στην πρώτη ομάδα : «Έγινε μια αρχή εδώ με τον Ίβιτς, στην Ευρώπη συνηθίζεται αυτό, δεν είναι τόσο παρεξηγημένο και πολύ καλά έγινε που συνέβη».

Για το αν έχει σκοπό να γυρίσει στην Ελλάδα: «Κάποια στιγμή θα γυρίσω γιατί η Ελλάδα είναι το σπίτι μου, αλλά προς το παρόν έχω δουλειά να κάνω ακόμα στο Ντουμπάι».

Για το αν παρακολουθούν το πρωτάθλημα που είναι προπονητής, ομάδες της Ευρώπης: « Φυσικά και μας παρακολουθούν και ακόμα προπονητές μπορούν μετά το Ντουμπάι μπορούν να γίνουν προπονητές σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης».

Διαβάστε ακόμη...