Φλερτάρει με Βιντ Μπέλετς ο ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Ιταλία, ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Σλοβένο τερματοφύλακα της Κάρπι, Βιντ Μπέλετς.
Πηγή: sdna.gr
Φλερτάρει με Βιντ Μπέλετς ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ γκαζώνει από πολύ νωρίς στον μεταγραφικό του σχεδιασμό και μετά τις μεταγραφές των Λέο Μάτος, Γεβγέν Σάχοφ και την διαφαινόμενη του Τζαλμά Κάμπος βάζει πλώρη και για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA που έρχονται από την Ιταλία, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει βάλει στο μάτι τον 26χρονο διεθνή Σλοβένο τερματοφύλακα, Βιντ Μπέλετς, ο οποίος ανήκει στην Κάρπι!

Ο πανύψηλος (1,92) τερματοφύλακας είναι ουσιαστικά παιδί των ακαδημιών της Ίντερ Μιλάνου, στην οποία μετακόμισε από 16 ετών μαζί με τον συμπατριώτη του Ρενέ Κριν (2007) και στην οποία ανήκε μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι.

Την διετία 2010-12 δόθηκε δανεικός στην Κροτόνε, την επόμενη σεζόν πήγε δανεικός στην Πορτογαλία (Ολιανένσε), ακολούθησε νέος δανεισμός την σεζόν 2014-15 στην τουρκική Κόνιασπορ, όπου υπήρξε συμπαίκτης του Τζαλμά Κάμπος και από πέρυσι το καλοκαίρι ανήκει οριστικά στην Κάρπι.

Εκεί, ήταν φέτος βασικός της τερματοφύλακας στην Σέριε Α (30 παιχνίδια), ωστόσο μολονότι επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2018, ο υποβιβασμός της Κάρπι ανοίγει την πόρτα της εξόδου για αυτόν.

Σύμφωνα με πηγές από την Ιταλία, η Κάρπι συζητάει το ενδεχόμενο παραχώρησης του με ένα ποσό που προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ δεν λέει όχι και σε περίπτωση δανεισμού και στα πλαίσια αυτά έχει προταθεί και στον ΠΑΟΚ, που ψάχνει για τερματοφύλακα.

Ο Μπέλετς που είναι 3 φορές διεθνής, αποτελεί ουσιαστικά την ρεζέρβα του Σαμίρ Χαντάνοβιτς στην Εθνική Σλοβενίας, ενώ στην Ιταλία μιλούν για ένα μεγαλόσωμο τερματοφύλακα, με πολύ καλή τεχνική, ο οποίος φέτος έκανε πάρα πολύ καλή σεζόν με την Κάρπι.

Το SDNA επικοινώνησε με τον ατζέντη του Μπέλετς, ο οποίος έδειξε ενήμερος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά δεν θέλησε να πει πολλά: «Είναι αλήθεια ότι μιλάμε με ομάδα από την Ελλάδα. Αυτή είναι ο ΠΑΟΚ.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε ραντεβού από κοντά, αλλά μιλάμε τηλεφωνικά και μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πόσα χρήματα ζητάει η Κάρπι, ούτε αν η μεταγραφή είναι κοντά να γίνει. Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες», ήταν τα λόγια του Σλοβένου ατζέντη Μαρσελ Κατσινάρι στο SDNA.

Διαβάστε ακόμη...