Ανυπόμονος ο Μακ

Από inpaok.com: Στο Βισί της Γαλλίας, βρίσκεται η αποστολή της εθνικής Σλοβακίας, ανάμεσα τους και ο Ρόμπερτ Μακ, με τον 25χρονο εξτρέμ του ΠΑΟΚ να δείχνει με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του την ανυπομονησία του για την έναρξη του Euro.
Πηγή: inpaok.com
Ανυπόμονος ο Μακ

Αρχικά ο Μακ αναφέρθηκε στο πως περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους οι Σλοβάκοι διεθνείς εν αναμονή της έναρξης της κορυφαίας διοργάνωσης εθνικών ομάδων στην Ευρώπη...

«Πιο συχνά παίζουμε FIFA στο play station. Kάποιοι άλλοι κάνουν μασαζ, ενώ παίζουμε επιτραπέζιο τένις και μπιλιάρδο. Σίγουρα, βαριόμαστε, αλλά προσπαθούμε εκτός από τα καθήκοντα της προπόνησης στον ελεύθερο μας χρόνο να βρούμε διασκεδαστικές ασχολίες».

Για τον χρόνο που... έχασε από την προετοιμασία της Σλοβακίας λόγω των υποχρεώσεων του με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Όχι, δεν νοιώθω ότι είμαι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αυτοί που ήταν στην Αυστρία έκαναν προπονήσεις και εγώ είχα κανονικά αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ. Νοιώθω πολύ καλά».

Για την πρεμιέρα της Σλοβακίας στο Euro απέναντι στην Ουαλία, είπε: «Ο καθένας θέλει να φτάσει η ημέρα του ματς. Ανυπομονούμε για την Παρασκευή, όταν θα πετάξουμε στο Μπορντό. Είναι γνήσιο σημάδι ότι το πρωτάθλημα αρχίζει πραγματικά».

Για το ότι έχει κερδίσει μια θέση βασικού στην εθνική ομάδα της χώρας του, ανέφερε: «Στην εθνική ομάδα ξεκίνησα ως αναπληρωματικός. Όλα άλλαξαν στον πρώτο ματς για τα προκριματικά του Euro στην Ουκρανία, που σκόραρα το νικητήριο γκολ. Από τότε παίζω συνεχόμενα στην αρχική ενδεκάδα. Νοιώθω πίεση, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να μείνουμε στην Γαλλία όσο περισσότερο γίνεται και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για καλά αποτελέσματα».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...