Τζαλμά προ των πυλών, συζητούν και για Σισοκό

Από metrosport.gr: O Μίχελ έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση της έλευσής του Αγκολέζου εξτρέμ στον ΠΑΟΚ. Στο προσκήνιο και ο Αμπντούλ Σισοκο
Πηγή: metrosport.gr
Τζαλμά προ των πυλών, συζητούν και για Σισοκό

Ο ΠΑΟΚ έχει ανακοινώσει τις δύο πρώτες του μεταγραφές (Λέο Μάτος και Σάχοφ), κάνει προσπάθεια για να επικυρώσει τις συμφωνίες με δύο ακόμη παίκτες (εφόσον μπορέσει μέχρι την Παρασκευή οπότε και θα γίνει η παρουσίαση του Ιβιτς από τον Μίχελ) ενώ σύμφωνα με τον βασικό προγραμματισμό ο στόχος είναι να συμπληρωθεί η ενίσχυση του ρόστερ σε ποσοστό 85% μέχρι την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Και χθες αναφέραμε πως ο 29χρονος Τζαλμά μένει ελεύθερος από την Τουρκία και βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των επιτελών του ΠΑΟΚ. Επί της ουσίας ο Τζαλμά Κάμπος βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας με τον Μίχελ να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση της έλευσής του στον Δικέφαλο. Ο Τζαλμά, όπως είχαμε αναφέρει στην «Μ» απέρριψε προτάσεις ύψους 700.000 ευρώ από ομάδες της Τουρκίας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο ΠΑΟΚ του προσφέρει έως και 800.000 ευρώ ετησίως ενώ του δίνει και το δέλεαρ της συμμετοχής στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και την προοπτική της παρουσίας στους ομίλους εφόσον η ομάδα τα καταφέρει. Ο Τζαλμά δείχνει να επηρεάζεται θετικά από την παρουσία του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λίγκ, τονίζει σε ιδιωτικές του συζητήσεις πως είναι πρόθυμος να έρθει και αυτό που απομένει να συμβεί είναι η τυπική ολοκλήρωση μιας συμφωνημένης μεταγραφής.

Εκτός από τον Τζαλμά που έχει αποκτήσει την νοοτροπία του Πορτογάλου, καθώς τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μαρίτιμο ενώ μετακινήθηκε τα επόμενα χρόνια και στην Πόρτο, από χθες ένα νέο όνομα ήρθε στο προσκήνιο. Ο Αμπντούλ Σισοκό που αγωνίστηκε στην Ισπανική Μαγιόρκα (συμμετείχε στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας την σεζόν που ολοκληρώθηκε) βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ όπως ανέφεραν χθες Ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Ο Σισοκό αγωνίζεται ως 6άρι, παίζει με άνεση και σε άλλες θέσεις στο κέντρο ενώ μπορεί να παίξει και ως αριστερό χαφ.

Διακρίνεται για την σταθερότητα του και την σιγουριά του στις κινήσεις του. Για τον Σισοκό, όπως αναφέρουν επίσης οι Ισπανοί, ενδιαφέρεται σοβαρά και ο Παναθηναικός καθώς ο προπονητής του Αντρέα Στραματσόνι γνωρίζει την αξία του έγχρωμου μέσου από το Μάλι.

Ο Σισοκό έχει και Γαλλική υπηκοότητα. Το συμβόλαιο του Σισοκό τελειώνει σε λίγες ημέρες, έχει την δυνατότητα να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του και μένει να φανεί εάν ο ΠΑΟΚ θα τον πείσει να έρθει για να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.

Διαβάστε ακόμη...