Από… εθελοντής στην ΚΕΔ, έγινε υπεύθυνος της Super League!

Από soccerplus.gr: Με αφορμή την τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα στον υπεύθυνο ορισμού διαιτητών της Super League, Φρ. Σωμαρακάκη με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, Σ. Θεοδωρίδη, το SoccerPlus φωτίζει την παρουσία του κ. Σωμαρακάκη στην ΚΕΔ. Από τις αρχές του 2012 με όλες τις "κυβερνήσεις" στην ΕΠΟ και υπηρετώντας διάφορους ρόλους ο Σωμαρακάκης επιδεικνύει μια αξιοπρόσεχτη "αντοχή".
Πηγή: soccerplus.gr
Από… εθελοντής στην ΚΕΔ, έγινε υπεύθυνος της Super League!

Τον Φεβρουάριο του 2012, ο πρώην διαιτητής του συνδέσμου Αθήνας, που δεν έκανε σπουδαία καριέρα, έγινε με εισήγηση του τότε προέδρου της ΚΕΔ, Γ. Σαρρή, έγινε "συνδεόμενο μέλος" με την ΚΕΔ. Ένα είδος εθελοντή χωρίς αμοιβή, που δεν συνιθήζεται. Πρόεδρος της ΕΠΟ τότε ήταν ο Σ. Πιλάβιος.

Ο Σωμαρακάκης επέστρεψε στις 25 Ιουνίου 2015,όταν η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη σύνθεση της νέας ΚΕΔ, στην οποία αναπληρωτής πρόεδρος ήταν ο Ι. Τσαχειλίδης, ο οποίος ανέλαβε τον ορισμό διαιτητών της Σούπερ Λίγκας και μέλη οι Φρ. Σωμαρακάκη και ο Χρ. Γεναίος. Ωστόσο, πριν συμπληρωθούν δύο μήνες, ο Τσαχειλίδης παύθηκε από τα καθήκοντά του και εκδήλωσε την επιθυμία να παραιτηθεί.

Μετά την αιφνίδια παραίτηση του Τσαχειλίδη, ο Σωμαρακάκης έγινε ο υπεύθυνος ορισμού διαιτητών στη Super League με αποτέλεσμα να προκληθούν άμεσες ήταν αντιδράσεις από τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...