«Στη Γερμανία είδαμε φιλάθλους του ΠΑΟΚ να κλαίνε από συγκίνηση!»

Από metrosport.gr: Ο Γιάννης Αντωνόπουλος μίλησε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στα όσα έλαβαν χώρα στη Γερμανία, με τα φιλικά των παλαιμάχων
Πηγή: metrosport.gr
«Στη Γερμανία είδαμε φιλάθλους του ΠΑΟΚ να κλαίνε από συγκίνηση!»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Αντωνόπουλος και τοποθετήθηκε για το ταξίδι στη Γερμανία, όπου πήραν μέρος σε σειρά φιλικών αγώνων, ενώ σχολίασε και την πρωτιά στα πλέι οφ, αλλά και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αντωνόπουλο:

Για το τι έγινε στη Γερμανία: «Διαφημίσαμε μια πολύ ιστορική ομάδα, γιορτάζοντας τα 90 χρόνια. Τον σεβασμό μου στους συναδέλφους μου που συναντιόμαστε μαζί, όπως ο Κούδας, ο Ορφανός, ο Ιωσηφίδης, ο Λαγωνίδης, ο Αλεξανδρίδης, ο Μαλιούφας και άλλοι. Ήταν τιμή, χαρά και για άλλη μια φορά είδα το τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ εντός και εκτός συνόρων».

Για το κλίμα που επικρατούσε με τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Όλοι γνωρίζαμε ότι θα πάμε εκεί. Δεν πιστεύαμε ότι θα συναντούσαμε μεγάλους ανθρώπους να κλαίνε. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος των βετεράνων του ΠΑΟΚ. Να ξεχωρίσω παρουσίες όπως ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο Γιώργος Κούτσης κτλ. Τρελάθηκα με τη συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων. Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα που ήταν εκεί. Δίνω τον σεβασμό μου στον καθένα ξεχωριστά».

Για την πρωτιά στα πλέι οφ: «Με μέτριο ποδόσφαιρο τα καταφέραμε. Πρέπει να λέμε την αλήθεια και να μιλάμε σκληρά. Τελειώσανε καλά, απλά πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο. Να βρουν οι άνθρωποι της ομάδας το τι χρειάζεται από εδώ και πέρα. Πρέπει να δει κάτι καλύτερο ο κόσμος. Τερματίσαμε πρώτοι στα πλέι οφ, αλλά δεν θέλει αυτό ο κόσμος. Θέλει να δει ομάδα να πρωταγωνιστεί, να παίζει καλά και θα στηρίξει, όπως πάντα».

Για τον Σαββίδη, που επίσης βρέθηκε στη Γερμανία: «Ο κ. Σαββίδης ήταν καλεσμένος στον σύλλογο των ποντίων. Πήγαμε κάποια μέλη των βετεράνων. Πιστεύω να έλαβε το μήνυμα ότι εμείς θέλουμε το καλό της ομάδας, αλλά και οι φίλαθλοι στη Γερμανία. Ήταν σχεδόν 3.000 άτομα και αυτό δείχνει ότι πρέπει να πρωταγωνιστεί αυτή η ομάδα, πρέπει να πάρει τίτλο».

Τι έλεγε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στη Γερμανία: «Απλό είναι το πράγμα. Με τον κόσμο που μιλήσαμε, από μικρούς μέχρι μεγάλους, ζητούσε καλό ποδόσφαιρο, γιατί έχει δυνατό άνθρωπο ο ΠΑΟΚ. Θέλουν να προχωρήσουμε, όχι μόνο να είμαστε πρώτοι στα πλέι οφ. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Αυτό έλεγαν».

Για τα τμήματα υποδομής: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες. Πρόσφατα κατέβηκε ο Μαλιούφας και ο Λαγωνίδης. Έγινε ένα καμπ στην Καλαμάτα. Περάσαμε ένα διήμερο πάρα πολύ καλά. Οι γνώμες ήταν καλές για τα παιδιά και το επίπεδο του ΠΑΟΚ, το οποίο είναι υψηλό. Δουλεύουμε καλά, δεν είναι τυχαίο ότι πήραμε πρωταθλήματα στις μικρές κατηγορίες. Θέλω να δώσω τα εύσημα στον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, γιατί κάνει εξαιρετική δουλειά. Ξέρω πόσο απόλυτος είναι στη δουλειά του. Επίσης και τα υπόλοιπα παιδιά που εργάζονται για τα τμήματα υποδομής, κάνουν πολύ καλή δουλειά. Τέλος, εμείς εδώ στην Πελοπόννησο κρατάμε ψηλά τη σημαία του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...