Αντιπρόεδρος στην ΕΣΑΠ ο Παϊσιάδης

O Παντελής Ταρνατόρος ανανέωσε τη θητεία του ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ στις εκλογές που έγιναν στο πλαίσιο της 123ης συνεδρίασης σήμερα Δευτέρα (6 Ιουνίου 2016) στα γραφεία της Ένωσης στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: volleynews.gr
Αντιπρόεδρος στην ΕΣΑΠ ο Παϊσιάδης

Το κλίμα ήταν άριστο και όλοι χάρηκαν όταν είδαν τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Αντώνη Τσαλόπουλο και τον κ Ταρνατόρο (εκππρόσωπος του Ολυμπιακού) να έχουν πολύ καλές σχέσης. Όλοι συμφώνησαν να συνεργαστούν για το καλό του αθλήματος ενώ μόλις τελείωσε η συνεδρίαση, ο Τσαλόπουλος είπε με πολύ καλή διάθεση στον Ταρνατόρο: «Αυτό που θέλουμε είναι να γίνεις πρόεδρος όλων των σωματείων», για να του απαντήσει ο πρόεδρος ότι «αυτό δεν είναι καρφί, είναι εντολή». Θυμίζουμε ότι ο Παντελής Ταρνατόρος είναι πρόεδρος της Λίγκας από το 2010.

Παρουσία των εκπροσώπων και των 12 ΤΑΑ ο Ταρνατόρος έλαβε 11 ψήφους υπέρ και ένα λευκό (του Παναθηναϊκού) ενώ εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός, οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης.

Προηγήθηκε ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. από τον πρόεδρο για τις εξελίξεις γύρω από τα ζητήματα της αδειοδότησης της νέας αγωνιστικής περιόδου, το θέμα των Ανωνύμων Εταιριών και προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περίοδου.

Στη συνέχεια έγινε ο απολογισμός των τμημάτων της ΕΣΑΠ (Οικονομικού, Αγωνιστικού, Μάρκετινγκ, Προβολής και Τύπου) με τα πεπραγμένα της περίοδου 2015-16.

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες και η συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ. της ΕΣΑΠ.

Το νέο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ

Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος
Γενικός Γραμματέας: Κώστας Παπασταθόπουλος
Ειδικός Γραμματέας: Θεόδωρος Δεληγιαννάκης
Ταμίας: Κωνσταντίνος Γκουμότσιας
Α΄αντιπρόεδρος: Κώστας Παϊσιάδης
Β΄αντιπρόεδρος: Βασίλης Γκιζάνης

Διαβάστε ακόμη...