Αναχωρεί την Τετάρτη για Τουρκία η Εθνική

Από volleynews.gr: Για την Σμύρνη της Τουρκίας θα αναχωρήσει την Τετάρτη 8/6 η αποστολή της Εθνικής Ανδρών που θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά "Izmir Cup" με την συμμετοχή της Τουρκίας, της Ισπανίας και της Εσθονίας. Απώλεια με Τζιουμάκα.
Πηγή: volleynews.gr
Αναχωρεί την Τετάρτη για Τουρκία η Εθνική

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε της Εθνικής εν όψει της συμμετοχής της στο World League 2016 (17-19 Ιουνίου στην Κοζάνη και 24-26 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη τα δύο τουρνουά), ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν και πάλι από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Συγκεκριμένα την αποστολή στην Τουρκία δεν θα ακολουθήσει ο αρχηγός Δημήτρης Τζούριτς, ο οποίος ανεβάζει σιγά, σιγά ρυθμούς αλλά και οι Γιώργος Τζιουμάκας, Δημήτρης Ζήσης.

Ο Τζιουμάκας αισθάνθηκε ενοχλήσεις και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν οστικό οίδημα με τους γιατρούς να συνιστούν ξεκούραση και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Δημήτρης Ζήσης παρουσιάστηκε στο στρατό και την Παρασκευή ορκίζεται οπότε θα τεθεί ξανά στη διάθεση του κ. Δρίκου.

Αναλυτικά οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στην Σμύρνη είναι οι εξής: Στιβαχτής, Τερζής, Κουμεντάκης, Φράγκος, Πρωτοψάλτης, Ρουμελιωτάκης, Πετρέας, Ανδρεάδης, Σμαραγδής, Παλέντζας, Άκης Ασπιώτης, Δαλακούρας, Γκαράς.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Πέμπτη 9/6
17:30, Ισπανία – Τουρκία
20:00, Εσθονία – Ελλάδα

Παρασκευή 10/6
17:30, Εσθονία – Τουρκία
20:00, Ελλάδα – Ισπανία

Σάββατο 11/6
17:30, Ελλάδα – Τουρκία
20:00, Ισπανία - Εσθονία

Διαβάστε ακόμη...