Τσιρίλο: «Λίρα εκατό αν πάρει τον Βέρντι ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Το θέμα του Βέρντι παραμένει στο επίκεντρο καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει τον παίκτη. Η περίπτωσή του είναι ψηλά στην λίστα του Μίχελ.
Πηγή: metrosport.gr
Τσιρίλο: «Λίρα εκατό αν πάρει τον Βέρντι ο ΠΑΟΚ»

 

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί τον 23χρονο επιθετικό της Μίλαν, τον Σιμόνε Βέρντι, όπως είχαν αναφέρει πριν από λίγες ημέρες Ιταλικά μέσα ενημέρωσης και η πληροφορία εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνονταν από κύκλους του ΠΑΟΚ.

Ο Βέρντι που ανήκει στην Μίλαν, αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε ως δανεικός στην Κάπρι. Η οποία όμως υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία και το ζητούμενο είναι εάν έχει την οικονομική δυνατότητα να ενεργοποιήσει την όψιον αγοράς για να αποκτήσει τον Βέρντι. Θεωρητικά οι πιθανότητες είναι λίγες.

Ο Μίχελ είχε ταξιδέψει στην Ιταλία πρόσφατα ενώ και σκάουτερ του ΠΑΟΚ είχαν παρακολουθήσει τον Βέρντι σχηματίζοντας θετική εικόνα για την αξία του.

Η «Μ» απευθύνθηκε στον Μπρούνο Τσιρίλο που γνωρίζει την Ιταλική αγορά και όταν τον ρωτήσαμε για την αξία του Βέρντι, υποστήριξε: «Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός. Θα αποδειχθεί λίρα εκατό, αν τον πάρει ο ΠΑΟΚ.

Τον έχω παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια. Μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης και στα πλάγια. Είναι γρήγορος, έχει δυνατό σουτ, σκοράρει συχνά και εκμεταλλεύεται τους χώρους.

Δεν ξέρω την πορεία της διαπραγμάτευσης, όμως σας τονίζω, πως εφόσον τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ θα ενισχύσει με έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή την επίθεσή του».

Το θέμα του Βέρντι παραμένει στο επίκεντρο καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει τον παίκτη. Η περίπτωσή του είναι ψηλά στην λίστα του Μίχελ.

Διαβάστε ακόμη...