Επιστρέφουν για να παραμείνουν στον ΠΑΟΚ οι Κουλούρης και Γιαννούλης

Από sdna.gr: Ο Ευθύμης Κουλούρης και ο Δημήτρης Γιαννούλης επιστρέφουν στον ΠΑΟΚ με σκοπό να παραμείνουν και να πάρουν ευκαιρίες, με τον Δικέφαλο από την πλευρά του να ποντάρει πολλά στους δύο νεαρούς παίκτες.
Πηγή: sdna.gr
Επιστρέφουν για να παραμείνουν στον ΠΑΟΚ οι Κουλούρης και Γιαννούλης

Σίγουρα η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αυτή που βρίσκεται στο επίκεντρο για τον Δικέφαλο, με τους Μίχελ και Ιβιτς να "χτενίζουν" την αγορά για να βρουν τους κατάλληλους παίκτες για τον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Ωστόσο, υπάρχουν και δύο παίκτες, οι οποίοι ανήκουν στον Δικέφαλο και την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκαν δανεικοί σε Βέροια και Ανόρθωση αντίστοιχα με σκοπό να πάρουν ευκαιρίες για να επιστρέψουν έτοιμοι να διεκδικήσουν μία θέση στο ρόστερ της νέας ομάδας.

Πρόκειται για τους Ευθύμη Κουλούρη και Δημήτρη Γιαννούλη, που έπειτα από την εξαιρετική χρονιά που έκαναν (σ.σ. ο πρώτος πέτυχε 13 γκολ στο κυπριακό πρωτάθλημα, ενώ ο έτερος ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστές της Super League, από τους 16 τεχνικούς των ομάδων της πρώτης κατηγορίας), θα βρίσκονται στο νέο ρόστερ του Δικεφάλου.

Αλλωστε, ο Βλάνταν Ιβιτς, γνωρίζει καλά αμφότερους και ήδη οι δύο παίκτες έχουν ειδοποιηθεί να βρίσκονται στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, με τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές να δείχνουν αποφασισμένοι να κερδίσουν θέση στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...