Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε προκριματικό γύρο του Champions League μετά από 5 χρόνια και δικαιούται να ονειρεύεται τους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης
Πηγή: metrosport.gr
Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Η βελγική ομάδα είναι σε διαπραγματεύσεις με την Σεβίλλη για την παραχώρηση του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Marca μετά τον Πέρεθ Λούκας η Σεβίλλη είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του νεαρού μέσου της Αντερλεχτ.

Ο Πράετ που είναι η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος έκανε σπουδαίες εμφανίσεις αλλά δεν κατάφερε να ταξιδέψει στο Euro με την Εθνική Βελγίου. Έχει όμως πολλές συμμετοχές ο 22χρονος -που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός- με τις μικρές Εθνικές της πατρίδας του και χαρακτηρίζεται ως ανερχόμενο αστέρι.

Η Αντερλεχτ αξιώνει ένα ποσό που ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ αλλά η Σεβίλλη δίνει λιγότερα προσφέροντας όμως και ένα ποσοστό μεταπώλησης στη βελγική ομάδα και έτσι το deal θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανό.

Παράλληλα η Γουλβς έχει καταθέσει προσφορά στην Αντερλεχτ για την απόκτηση του Ιdrissa Sylla τον οποίο η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ είχε αποκτήσει από την Ζούλτε Βάρεγκεμ έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Κέρδισαν τον Κάτσε

Όπως συμβαίνει και με τους Κάτσε, Μακ, έτσι και η ουκρανική ομάδα έχει πολλούς διεθνείς στην Εθνική Ομάδα της χώρας της και φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού είναι η κυρίαρχος του πρωταθλήματος της χώρας.

Έτσι στο προχθεσινό φιλικό με την Αλβανία όπου αγωνίστηκε βασικός ο Κάτσε, η Σαχτάρ είχε στην αρχική ενδεκάδα της Ουκρανίας (κέρδισε με 3-1) τέσσερις ποδοσφαιριστές. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο τερματοφύλακας της, ο Andriy Pyatov, στην άμυνα έπαιξαν οι Yaroslav Rakits'kyy και ο Vyacheslav Shevchuk, ενώ αγωνίστηκε και ο Taras Stepanenko. Πλέον οι διεθνείς της Σαχτάρ προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του Euro στις 12 Ιουνίου απέναντι στην Γερμανία.

ΑΓΙΑΞ

Θέλει τον Μιρ από την Βαλένθια

Είναι γνωστό ότι ο Αγιαξ ποντάρει στο νεανικό ρόστερ και με αυτό το σκεπτικό δεν είναι τυχαίο ότι ενδιαφέρεται να αποκτήσει από την Βαλένθια τον 19χρονο Ισπανό, Ράφα Μιρ. Ο ποδοσφαιριστής που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Champions League Νέων, έχει ακόμη δυο χρόνια συμβόλαιο με την Βαλένθια και όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ για να τον παραχωρήσει ζητά 8.000.000 ευρώ.

Πρόκειται για έναν ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή που δεν είναι τυχαίο ότι έχει ως ατζέντη τον Μέντες που εκπροσωπεί και τον Μουρίνιο αλλά και τον Ρονάλντο. Μάλιστα τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τον περασμένο Νοέμβριο ενδιαφέρον για τον παίκτη είχε εκφράσει η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και η Πόρτο.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

«Εδεσε» τον Πίτσκο

Επέκταση συμβολαίου σε έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της έκανε η Σπάρτα Πράγας. Η αναφορά μας στον Μίλαν Πίτσκο που υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Ο νεαρός αμυντικός αγωνίζεται περισσότερο με την Ομάδα Νέων που κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα Τσεχίας αλλά έχει παρουσίες και στην πρώτη ομάδα με την οποία κάνει πολλές προπονήσεις. Μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του την 29η αγωνιστική απέναντι στην Μπρνο αγωνιζόμενος και στα ενενήντα λεπτά της αναμέτρησης.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Τάσεις φυγής ο Μεϊρέλες

Τάσεις αποχώρησης από την Φενέρ παρουσιάζει ο 33χρονος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ήδη έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του η Φέγενορντ βασιζόμενη αφενός στο ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σύντομα και αφετέρου στο ότι την περσινή σεζόν είχε μόλις έντεκα συμμετοχές με την πιθανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ και θα ήθελε περισσότερο χρόνο για να αγωνίζεται.

Διαβάστε ακόμη...