"Η Βέρντερ δεν εγκαταλείπει το θέμα του Τσίμιροτ"

Από sport24.gr: Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα η Βέρντερ Βρέμης δεν αφήνει το ζήτημα της απόκτησης του Γκόικο Τσίμιροτ και ενδιαφέρεται σοβαρά για τον μέσο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport24.gr
"Η Βέρντερ δεν εγκαταλείπει το θέμα του Τσίμιροτ"

Δεν λένε να σταματήσουν στο εξωτερικό να ασχολούνται με τον Γκόικο Τσίμιροτ. Νέα αναφορά υπάρχει την Κυριακή στην ιστοσελίδα scsport.ba που υπογραμμίζει πως... "η Βέρντερ δεν εγκαταλείπει το θέμα του Τσίμιροτ".

Τονίζεται πως στον ΠΑΟΚ έχουν έρθει πολλές προσφορές για τον παίκτη αλλά η πιο ελκυστική είναι αυτή της Βέρντερ Βρέμης. "Η γερμανική ομάδα ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Τσίμιροτ", γράφεται μεταξύ άλλων και αναφέρεται η πρόταση των 4 εκ. ευρώ που έγινε στον "Δικέφαλο", με τους "ασπρόμαυρους" να λένε "όχι".

Ετσι σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το δημοσίευμα, υπάρχει η πρόθεση από πλευράς Βέρντερ το ποσό της πρότασης προς τον ΠΑΟΚ να αυξηθεί.

Το μήνυμα του Μπερμπάτοφ

Στο μεταξύ ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ που θα παίξει σε ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα (θα έχει ως στόχο την βοήθεια της Unicef) στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, "ανέβασε" φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook (και μία ακόμα μαζί με τον Έντγκαρ Ντάβιντς) και γράφει: "Συνέντευξη τύπου για την ομάδα μας πριν από το παιχνίδι απόψε".

Διαβάστε ακόμη...