Το πριμ στον ΠΑΟΚ και το γνωστό "+1" συμβόλαιο

Από sport24.gr: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ενημερωθεί ότι θα μοιραστούν 400.000 ευρώ (επιπλέον απ' όσα προβλέπουν τα συμβόλαια τους) για την πρωτιά στα play offs. Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Ίβιτς.
Πηγή: sport24.gr
Το πριμ στον ΠΑΟΚ και το γνωστό "+1" συμβόλαιο

Ο Ιβάν Σαββίδης έταξε πριμ στους παίκτες του ΠΑΟΚ για την πρωτιά στα play offs και η δέμευση θα υλοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών. Ήδη οι ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί ότι θα μοιραστούν 400.000 ευρώ (επιπλέον από όσα προβλέπονται στα συμβόλαια του καθενός) και οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν τις επόμενες εβδομάδες όταν όλοι γυρίσουν από τις διακοπές τους.

Φυσικά, πριμ θα δοθεί σε όλους όσοι εμπλέκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα, από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο φροντιστή.

Πάει για συμβόλαιο...+1 ο Ίβιτς

Στο μεταξύ, ίσως και στην διάρκεια της Παρασκευής πρόκειται να ξεκαθαρίσει το θέμα της χρονικής διάρκειας του νέου συμβολαίου του Βλάνταν Ίβιτς με τον ΠΑΟΚ.

Κάποιες πληροφορίες μιλούν για διετές συμβόλαιο, το πιθανότερο όμως είναι να ακολουθηθεί η λογική του 1+1 όπως έχει συμβεί με όλους τους προπονητές στην εποχή Σαββίδη (χωρίς πάντως κανείς να έχει ολοκληρώσει σεζόν στον πάγκο του Δικεφάλου).

Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι, μάλιστα, ο πρώτος που ανανεώνει (έστω και προαγόμενος από υπηρεσιακός σε κανονικός) στην εποχή Σαββίδη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...