Συζητά με 2 παίκτες ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Σε τελικές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση γκολκίπερ και μεσοεπιθετικού, βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του INPAOK.
Πηγή: inpaok.com
Συζητά με 2 παίκτες ο ΠΑΟΚ

Ο Λούμπος Μίχελ έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η ΠΑΕ στην προσθήκη δυο παικτών στο ρόστερ της.

Οι παίκτες με τους οποίους ο Δικέφαλος έχει προχωρήσει την διαδικασία συζητήσεων με την προοπτική να τους προσθέσεις στο ρόστερ του, έχουν την έγκριση του Βλάνταν Ιβιτς που ήταν ενήμερος για τις κινήσεις του τμήματος σκάουτινγκ, κατά την διάρκεια των play off. Με δεδομένο ότι υπάρχει έγκριση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσουν άμεσα οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας από τον πρόεδρο και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ενδέχεται ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν εξελίξεις.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, στόχος και πρόθεση τόσο του Μίχελ όσο και του Ιβιτς είναι να μην χαθεί χρόνος, προκειμένου να είναι έτοιμο το ρόστερ σε ποσοστό 90% πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Τόσο ο γκολκίπερ όσο και ο μεσοεπιθετικός (εξτρέμ για την ακρίβεια) είναι ευρωπαίοι και διατεθειμένοι να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα, εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...