Δεν πωλούνται Τσίμιροτ, Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν βάλει τον Βόσνιο μέσο, όσο και τον Γκάρι Ροντρίγκες στην κατηγορία «δεν πωλούνται», αφού έχουν ακόμα να προσφέρουν.
Πηγή: metrosport.gr
Δεν πωλούνται Τσίμιροτ, Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ

Δημιουργήθηκε αναστάτωση χθες το απόγευμα με δημοσίευμα από τη Βοσνία που έδινε πολύ πιθανή τη μετακίνηση του Γκόικο Τσίμιροτ σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα, καθώς έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους.

Μόνο που τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα «sportprimus.ba», που σύμφωνα με δημοσιογράφους από τη Βοσνία συνηθίζει να φουσκώνει τα θέματα που παρουσιάζει. Τι ακριβώς συμβαίνει; Ο ατζέντης του νεαρού μέσου τις τελευταίες εβδομάδες υποστηρίζει ότι υπάρχουν ομάδες από την Μπουντεσλίγκα που θέλουν τον Τσίμιροτ, ποτέ, όμως, δεν έφθασε στα γραφεία της Τούμπα κάποια πρόταση ή ανεπίσημη κρούση.

Και να συνέβαινε, αυτό, όμως, θεωρείται απίθανο ο ΠΑΟΚ να συναινέσει. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν βάλει τον Βόσνιο μέσο, όσο και τον Γκάρι Ροντρίγκες στην κατηγορία «δεν πωλούνται». Θεωρούν ότι ακόμη είναι στο ξεκίνημα της καριέρας τους στον ΠΑΟΚ, έχουν πολλά να προσφέρουν και είναι αποφασισμένοι να επενδύσουν πάνω τους. Θα πρέπει να είναι... εξωπραγματική κάποια πρόταση για να τους δελεάσει.

Τσίμιροτ και Ροντρίγκες είναι κεφάλαια για τον ΠΑΟΚ και ο σχεδιασμός γίνεται με τους δύο παίκτες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Σημειώνουμε ότι για τον Ροντρίγκες ήρθε και η κλήση από το Πράσινο Ακρωτήρι για το παιχνίδι των προκριματικών του Κόπα Άφρικα κόντρα στην στη Σάο Τόμε και Πρίνσιπε.

Διαβάστε ακόμη...