«Κλεισμένοι» έξι παίκτες πρώτης γραμμής στον ΠΑΟΚ!

Από metrosport.gr: Οι έξι ποδοσφαιριστές θεωρούνται «κλεισμένοι» από τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έχει αναλάβει το κύριο βάρος των συζητήσεων.
Πηγή: metrosport.gr
«Κλεισμένοι» έξι παίκτες πρώτης γραμμής στον ΠΑΟΚ!

Την επομένη της κατάκτησης της πρώτης θέσεως στα πλέι οφ το ενδιαφέρον στρέφεται στον προγραμματισμό και το πλάνο ενίσχυσης της ομάδας σε θέσεις όπου πραγματικά έχει ανάγκη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων του Τσάμπιονς Λίγκ. Η θέση της «Μ» είναι ξεκάθαρη και έχετε την ευκαιρία να την διαβάσετε αναλυτικά καθώς εισπράττουμε και τα μηνύματα από τους απλούς φιλάθλους της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει, έξι παίκτες πρώτης γραμμής θεωρούνται «κλεισμένοι» με βάσει τις συζητήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα από τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έχει αναλάβει το κύριο βάρος των συζητήσεων. Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες σε πολύ μεγάλο βαθμό για παίκτες που αγωνίζονται σε θέσεις «κλειδιά» για την ενίσχυση της ομάδας.

Υπάρχει προσυμφωνία, λοιπόν, με δύο παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας και εφόσον ανάψει το τελικό πράσινο φώς θα έρθουν στην Τούμπα. Ακόμη έχουν προχωρήσει επαφές και υπάρχει προσυμφωνία για έναν φορ (επιθετικό πρώτης γραμμής), έναν επιτελικό μέσο (δεκάρι) και δύο παίκτες που αγωνίζονται με ευχέρεια στα άκρα, δύο εξτρέμ.

Οι «έξι» θεωρούνται κλεισμένοι και απομένει να ενεργοποιήσει ο ΠΑΟΚ τις διαδικασίες για να έρθουν στην Τούμπα. Το πιο σημαντικό, με βάσει τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, είναι πως έχει γίνει μία σοβαρή προεργασία για να ανακοινώσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο ΠΑΟΚ τους παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα.

Παράλληλα, εξετάζεται και η προοπτική απόκτησης ενός τερματοφύλακα ο οποίος θα πλαισιώσει τον Γλύκο στο ρόστερ της ομάδας, στην δυάδα των δύο πρώτων πορτιέρο. Έχουν γίνει προτάσεις για τερματοφύλακες, έχουν περάσει από αξιολόγηση και αναμένονται οι τελικές αποφάσεις.

Το σημαντικό είναι πως ο ΠΑΟΚ ανά πάσα στιγμή έχει την δυνατότητα να προχωρήσει στην απόκτηση παικτών που θα βοηθήσουν την νέα προσπάθεια.

Διαβάστε ακόμη...