«Τρίτη και φαρμακερή!»

Από inpaok.com: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρωτιά του Δικεφάλου στον θεσμό των play off, καθώς χάρη στα δικά του τέρματα οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να πάρουν έξι βαθμούς από τους δύο αγώνες με τον Πανιώνιο.
Πηγή: inpaok.com
«Τρίτη και φαρμακερή!»

Για τον έμπειρο φορ του Δικεφάλου που τη φετινή σεζόν ξεπέρασε τα 100 τέρματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, θα είναι η τρίτη φορά τα τελευταία 6 χρόνια (2010 και 2013 ήταν οι προηγούμενες) που θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Champions League (παλαιότερα είχε δοκιμάσει την τύχη του και το 2004...) και αυτή τη φορά ελπίζει η ομάδα να καταφέρει να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Τρίτη και φαρμακερή που λέει και ο κόσμος...», μας έλεγε ο «Κλάους» χαριτολογώντας έξω από την Τούμπα.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK για τα play off, τον Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και την... ξεκούραση.

Αναλυτικά όσα είπε ο 27χρονος επιθετικός:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στον προπονητή, αλλά και στον κόσμο της ομάδας που μας βοήθησε στο να έρθει αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Φυσικά χρειαζόμαστε ξεκούραση και θα την έχουμε. Θα γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και θα επιστρέψουμε του... χρόνου πιο δυνατοί».

Όσον αφορά το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League ανέφερε:

«Ο πρόεδρος και ο προπονητής είναι αυτοί που γνωρίζουν τι πρέπει να έχει η ομάδα για να καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League».

Για την παραμονή του Βλάνταν Ίβιτς και το πόσο θετικό είναι ότι η ομάδα έχει βρει τον προπονητή της από νωρίς τη φετινή σεζόν:

«Είναι πολύ καλό αυτό, για να μπορέσει να γίνει ένας σωστός και καλός προγραμματισμός και να χτιστεί η ομάδα σωστά για να μπει στους ομίλους του Champions League».

Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω videο:

Διαβάστε ακόμη...