«Επικίνδυνες οι προπονήσεις που έκανα στον ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Ο πρώην πλέον τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ άφησε αιχμές για τον τρόπο που γίνονταν οι προπονήσεις τερματοφυλάκων στον Δικέφαλο.
Πηγή: metrosport.gr
«Επικίνδυνες οι προπονήσεις που έκανα στον ΠΑΟΚ»

Για προπονήσεις με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας στον ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο πρώην πλέον τερματοφύλακας του Δικεφάλου, Ρόμπιν Όλσεν.

Από το Μάλμε, όπου βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Σουηδίας για το EURO της Γαλλίας, ο εδώ και λίγες μέρες γκολκίπερ της Κοπεγχάγης μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για... ιδιαίτερες προπονήσεις που έκανε στον ΠΑΟΚ.

Ο Σουηδός με δανέζικες ρίζες τερματοφύλακας τόνισε ότι αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που πήρε την απόφαση να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας στην Κοπεγχάγη.

«Ήταν ιδιαίτερος ο τρόπος δουλειάς, όχι αυτός που είχα συνηθίσει. Υπήρχε ένας αξιοσημείωτος κίνδυνος στις ασκήσεις.

Πηδούσαμε ο ένας πάνω στον άλλο και είναι ευαίσθητο για έναν τερματοφύλακα να σηκώνεται, να πιάνει ένα δοκάρι για να πάρει ώθηση και να χάνει την ισορροπία του. Είναι επικίνδυνο. Ήταν ξεκάθαρο κάθε μέρα αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Ολσεν.

Στο διάστημα που ο Ολσεν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, προπονητής τερματοφυλάκων ήταν ο Κροάτης Σίλβιε Τσάβλινα, συμπατριώτης και επιλογή του πρώην τεχνικού του Δικεφάλου, Ιγκορ Τούντορ.

Διαβάστε ακόμη...