Ο Μάρκος Αντόνιο σχολιάζει τον νέο ΠΑΟΚ και υποκλίνεται στον Βιεϊρίνια

Από metrosport.gr: Ο Μάρκος Αντόνιο σχολιάζει τον νέο ΠΑΟΚ και υποκλίνεται στον Βιεϊρίνια.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Μάρκος Αντόνιο σχολιάζει τον νέο ΠΑΟΚ και υποκλίνεται στον Βιεϊρίνια


Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα που σχετικά με τον «Δικέφαλο»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μάρκος Αντόνιο, και αναφέρθηκε στον «Δικέφαλο», τον Βλάνταν Ίβιτς, τον Φερνάντο Σάντος, τον Άντε Βιεϊρίνια, αλλά και τον Ρόμπερτ Μακ, με τον οποίο είχαν υπάρξει συμπαίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκος Αντόνιο:

Για το που βρίσκεται τώρα: «Είμαι καλά, είμαι στην Πορτογαλία γιατί έχω τρεις εβδομάδες διακοπές. Αγωνίζομαι στη Μαλαισία με την ομάδα Γιόχορ Νταρούλ Τακζίμ, ανανέωσα πρόσφατα το συμβόλαιό μου».

Για το τι έκανε στην καριέρα του μετά τον ΠΑΟΚ: «Μετά τον ΠΑΟΚ γύρισα πίσω στην Πορτογαλία λόγω ενός προβλήματος υγείας. Πήγα στη Ρουμανία μετά για δύο χρόνια και στη συνέχεια στη Γερμανία, όπου δεν αγωνίστηκα λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Τώρα είμαι όλα καλά και απολαμβάνω τη ζωή μου και το ποδόσφαιρο».

Για το αν μαθαίνει για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Πάντα βρίσκω τον χρόνο να μαθαίνω τα νέα του ΠΑΟΚ. Είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος για εμένα στην καριέρα μου. Έχω έναν φίλο εκεί, τον Μακ που παίξαμε μαζί στη Νυρεμβέργη».

Για τον Ίβιτς με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες: «Δεν το περίμενα, γιατί δεν ήξερα τις λεπτομέρειες από τη στιγμή που έφυγα από τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω να πετύχει στην ομάδα».

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει: «Από τη στιγμή που έφυγα είχα επαφές με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, αλλά τελικά δεν ήρθα. Το ποδόσφαιρο αλλάζει συνέχεια, νιώθω καλά και έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου μέχρι τον Νοέμβριο. Δεν έχω επαφές με τον ΠΑΟΚ τώρα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ένα ιδιαίτερο κλαμπ για μένα».

Για τον Ρόμπερτ Μακ: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δεν είχα μιλήσει μαζί του καθόλου για να έρθει στον ΠΑΟΚ. Βλέπω ότι εξελίσσεται και τα πάει πολύ καλά. Είναι διεθνής με τη Σλοβακία και έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα».

Για τον Φερνάντο Σάντος: «Όλοι πιστεύουν ότι έκανε καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ. Για μένα δεν είναι έκπληξη η πορεία με την εθνική Πορτογαλίας γιατί κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει το πνεύμα του νικητή».

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Είναι ποδοσφαιριστής μεγάλης κλάσης και έχει κάνει καλές εμφανίσεις στην . Μου έκανε εντύπωση ότι παίζει δεξιός οπισθοφύλακας . Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της εθνικής Πορτογαλίας. Παίζουν σε διαφορετικές θέσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι πολύ σταθερός ο Βιεϊρίνια και γι' αυτό ξεχωρίζει. Είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα του Σάντος».

Διαβάστε ακόμη...