Συμφωνία με Αραμπατζή

Από arenafm.gr: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής χρονιάς για το χάντμπολ του ΠΑΟΚ, με την διοίκηση της ομάδας να έχει ξεκαθαρίσει ήδη τις προθέσεις της, προς τους παίκτες.
Πηγή: arenafm.gr
Συμφωνία με Αραμπατζή

Μπορεί η χρονιά να μην ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ, παρόλα αυτά, υπάρχει πίστη στο υλικό αλλά και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Όπως σας είχε ενημερώσει η «Α» σε προγενέστερο ρεπορτάζ, η διοίκηση φέτος δεν δείχνει διατεθειμένη να περιμένει κανέναν κάτι που ήδη μεταφέρθηκε προς τους αθλητές.

Συγκεκριμένα στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν, οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι έχουν προθεσμία να απαντήσουν για το αν θα παραμείνουν στην ομάδα μέχρι και τις 15 Ιουνίου και με τους όρους που έχει θέσει η διοίκηση της ομάδας.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ

Στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, η «Α» είχε καταγράψει ουκ ολίγες φορές τις αποδόσεις του ελπιδοφόρου νεαρού Βαγγέλη Αραμπατζή με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο 19χρόνος αθλητής ήταν η αποκάλυψη της χρονιάς για το τμήμα και ήδη έδωσε τα χέρια με την διοίκηση ώστε να παραμείνει και τη νέα σεζόν. Τέλειωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 51 γκολ σε 21 αγώνες, εντυπωσίασε με τα εννιά γκολ που σκόραρε κόντρα στη ΧΑΝΘ, ενώ αναδείχθηκε πολυτιμότερος στην εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ για τη 12η αγωνιστική

Διαβάστε ακόμη...