Η φλόγα άναψε ξανά (pics)

Από inpaok.com: Εδώ και καιρό υπάρχουν χαμόγελα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα του Δικεφάλου στα play off, να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της εποχής και να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Πηγή: inpaok.com
Η φλόγα άναψε ξανά (pics)

Το κλίμα εφορίας στις τάξεις των φιλάθλων του Δικεφάλου, φαίνεται από την κίνηση που υπάρχει στα εκδοτήρια της Τούμπας, για την αγορά ενός εισιτηρίου του... τελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό την Τρίτη (31/5 20:15).

Mάλιστα κατά την διάρκεια της αναμονής για την αγορά των εισιτηρίων, αρκετοί φίλαθλοι του Δικεφάλου συνάντησαν την ομάδα του ΠΑΟΚ, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τους «πράσινους» στην Τούμπα.

Μικροί και μεγάλοι οπαδοί των «ασπρόμαυρων», φωτογραφήθηκαν με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον Βλάνταν Ίβιτς, με τα χαμόγελα να είναι ευδιάκριτα τόσο από τους φίλους του Δικεφάλου όσο και από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που δεν χάλασαν το χατίρι σε κανέναν υπογράφοντας αυτόγραφα, παρά την κούραση των συνεχόμενων αγώνων.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον φακό του INPAOK:

Διαβάστε ακόμη...