Ζήτησε το Καυταντζόγλειο ο ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr: Με επίσημο έγγραφο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε από την διοίκηση του Καυταντζογλείου να αποκτήσει το δικαίωμα χρησιμοποίησης του εθνικού σταδίου της πόλης.
Πηγή: thessports.gr
Ζήτησε το Καυταντζόγλειο ο ΠΑΟΚ!

Βεβαίως ο ΠΑΟΚ δεν ζήτησε το γήπεδο για την πρώτη ομάδα του, αλλά για την Κ17 η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα την ερχόμενη χρονιά στο Champiosn League νέων ως πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Ο «Δικέφαλος» ζήτησε το Καυτατζόγλειο διότι πληρεί όλες τις προδιαγραφές και δεν θέλει να επιβαρύνει τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με επιπλέον αγώνες αφού κατά πάσα πιθανότητα θα έχει και φέτος και Ευρωπαϊκούς αγώνες πέραν των εγχώριων.

Σε ότι αφορά την διοίκηση του Καυταντζογλείου, είναι δεδομένο ότι επιθυμεί την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ. Το θέμα βέβαια είναι λεπτό διότι το στάδιο χρησιμοποιείται από τον Ηρακλή ωστόσο οι «κυανόλευκοι» οφείλουν πολλά χρήματα για την χρήση του γηπέδου και των χώρων που τους έχουν παραχωρηθεί.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η διοίκηση του σταδίου προτίθεται να ακολουθήσει την νομική οδό για τα ενοίκια που τους οφείλει ο Ηρακλής.

Διαβάστε ακόμη...