«Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να έχει έδρα τον Πειραιά!»

Aπό seleo.gr: Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης για το μέλλον του λιμανιού είχε και άρωμα... ΠΑΟΚ!
Πηγή: seleo.gr
«Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να έχει έδρα τον Πειραιά!»

Μια πρόταση που έπεσε στο τραπέζι σχετικά με το μέλλον του λιμανιού της Θεσσαλονίκης αναστάτωσε τους ανθρώπους του ΟΛΘ.

Η πρώτη πρόβλητα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, αποτελεί θέμα συζήτησης, καθώς θέλουν να εξαιρεθεί από την πώληση του λιμανιού. Υπάρχει μια εκδοχή, να δημιουργηθεί μια υπηρεσία διαχείρησης, με έδρα τον Πειραιά που θα έλεγχει και την πρώτη προβλήτα της Θεσσαλονίκης.

Αυτή την εκδοχή συζήτησαν και απέρριψαν σε δ.σ. του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, στο διοικητικό συμβούλιο, το θέμα έθεσε στο τραπέζι ο Πάνος Καρδαράς, ο οποίος εισηγήθηκε να μην αφήσουν να γίνει αυτό το πράγμα και ομόφωνα όλα τα μέλη συμφώνησαν μαζί του και ψήφισαν την πρόταση του.

«Ο καθένας πρέπει να παίζει στην έδρα του. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να έχει έδρα τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό» είπε χαρακτηριστικά το μέλος του Δ.Σ και πολιτευτής των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης, Πάνος Καρδαράς. «Πρέπει να δημιουργηθεί μια ανεξάρτητη αρχή Λιμένα με έδρα τη Θεσσαλονίκη ή να δημιουργηθεί μια αρχή που θα ανήκει στο εκάστοτε υπουργείο. Αλλά όχι για τη Θεσσαλονίκη να αποφασίζουν στον Πειραιά» πρότεινε ο Πάνος Καρδαράς για το «φιλέτο» του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...