Με αυτούς στον «τελικό» ο Παναθηναϊκός

Aπό sport-fm.gr: Έχοντας τις αναμενόμενες απουσίες, ερωτηματικό τον Βιγιαφάνιες και τον Λουντ να επιστρέφει στην αποστολή θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη για το καθοριστικό ματς με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport-fm.gr
Με αυτούς στον «τελικό» ο Παναθηναϊκός

Από 21 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκό για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τρίτης 31/05, 20:15)με τον ΠΑΟΚ που θα κρίνει αν οι «πράσινοι» θα βγουν πρώτοι στα play off, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στα προκριματικά του Champions League ή αν θα καταφέρει να παραμείνει στην κορυφή ο «δικέφαλος του Βορρά».

Οι τιμωρημένοι Μπεργκ Ταυλαρίδης είναι εκτός όπως αναμενόταν και μάλιστα ο Σουηδός φορ ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής του ομάδας. Αντιθέτως, εντός είναι ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος έχει ποινή δύο αγωνιστικών για την κόκκινη που δέχθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, εκκρεμεί η έφεση του «τριφυλλιού» που θα περιμένουν ευχάριστα πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι Πράνιτς και Τελάντερ απουσίασαν με άδεια από την προπόνηση της Δευτέρας. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο για την πέμπτη αγωνιστική των play off έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων είχε ζέσταμα και «κορόιδο».

Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέδο, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Πέτριτς, Μαμούτε, Κλωναρίδης, Μπουμάλ, Λέτο και Στάικος.

Διαβάστε ακόμη...