Ντένις Μπόικο: Ο «βράχος» από το Κίεβο (vid)

Από gazzetta.gr: Οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να θυμούνται καλά ποιος είναι ο Ντένις Μπόικο, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
Ντένις Μπόικο: Ο «βράχος» από το Κίεβο (vid)

Ο πανύψηλος Ουκρανός τερματοφύλακας της Μπεσίκτας ενδιαφέρει σοβαρά τον Δικέφαλο αν και είναι μια από τις πολλές περιπτώσεις που εξετάζονται και συζητιούνται στην Τούμπα για τη θέση Νο 1 ενόψει της νέας χρονιάς.

Στην Ουκρανία πριν από 15 ημέρες γράφθηκε ότι «ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δίνουν μάχη για τον Μπόικο», αλλά η παρουσία του Μίχελ χρίζει τον Δικέφαλο φαβορί.

Η περίπτωση του είναι εξαιρετική, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες, κυρίως το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την τουρκική ομάδα για ακόμη τρία χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει εδώ και καιρό έναν τερματοφύλακα με τα χαρακτηριστικά του, οι συστάσεις που πήρε από Ντνίπρο και Μάρκεβιτς ο Λούμπος Μίχελ είναι πολύ καλές και ένας πιθανός δανεισμός του από την Μπεσίκτας δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Τα ρεπορτάζ από την Ουκρανία θέλουν τον Μπόικο να είναι... φευγάτος από την Κωνσταντινούπολη ή να ψάχνει ομάδα, καθώς στην Μπεσίκτας δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και να καθιερωθεί.

Ο πρώην «κίπερ» της Ντνίπρο θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της τελευταίας διετίας, εξ ου και τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε τον περασμένο Ιανουάριο η Μπεσίκτας για να τον αποκτήσει από την ουκρανική ομάδα.

Με τη φανέλα της Ντνίπρο έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις, κυρίως στο Europa League, φτάνοντας να είναι ένας από τους τέσσερις υποψήφιους τερματοφύλακες για την κορυφαία ενδεκάδα του 2015.

Για όσους θυμούνται ο Μπόικο είχε κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις εναντίον του Ολυμπιακού στα διπλά παιχνίδια της περσινής σεζόν, αλλά και στο 1-1 κόντρα στη Νάπολι ήταν αυτός που με τις αποκρούσεις του έδωσε ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα του Μίρον Μάρκεβιτς.

Δείτε μερικά από τα highlight του Ουκρανού πορτιέρο στην περσινή ονειρεμένη σεζόν του Europa League με τη φανέλα της Ντνίπρο:

 

Διαβάστε ακόμη...