Επιμένουν για ΠΑΟΚ και Ντένις Μπόικο

Από gazzetta.gr: Και τρίτος ποδοσφαιριστής έρχεται μέσω... Ντνίπρο στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
Επιμένουν για ΠΑΟΚ και Ντένις Μπόικο

Οι Ουκρανοί επιμένουν ότι ο Δικεφάλος κοιτάζει πολύ ζεστά την περίπτωση του 28χρονου τερματοφύλακα Ντένις Μπόικο.

Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τουλάχιστον τερματοφύλακα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, καθώς δεν φαίνεται να ανανεώνεται (υπάρχει σχετική «οψιόν) το συμβόλαιο με τον Μάρκο Βελλίδη.

Ο Δικέφαλος είναι δεδομένο ότι έχει... ανοίξει παρτίδες με την Ντνίπρο, που ξεπουλάει ότι έχει και δεν έχει, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων και του διετή αποκλεισμού της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάπως έτσι έχουν προκύψει τόσο ο Λέο Μάτος, όσο και ο Εβγκέν Σαχόφ.

Τώρα στη λίστα προστέθηκε και ένα παιδί της «Ντνίπρο», ο 28χρονος γκολκήπερ της Μπεσίκτας, Ντένις Μπόικο. Ο Λούμπος Μίχελ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρήκε μέσω της πρώην ομάδας του δίοδο επικοινωνίας με τον ύψους 1,94 μ. Ουκρανό τερματοφύλακα, ο οποίος μεταγράφηκε τον Ιανουάριο στην τουρκική ομάδα.

Η αστάθεια που εμφάνισε λόγω προσαρμογής –βλέπε περίπτωση Όλσεν- οδήγησαν σε πολλά λάθη, με τον Σενόλ Γκουνές να επαναφέρει άρον άρον τον Τολγκά Ζενγκίν κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Στην Ουκρανία λέγεται ότι ο πρώην τερματοφύλακας της Ντνίπρο (σε δυόμιση χρόνια μέτρησε 64 συμμετοχές και χρίστηκε διεθνής) θέλει να φύγει από την Κωνσταντινούπολη και πως ο ΠΑΟΚ κοιτάζει αρκετά σοβαρά την περίπτωσή του.

 

Διαβάστε ακόμη...