«Η καλύτερη σεζόν μου, τα παιδιά μπορούν να τα καταφέρουν»

Aπό metrosport.gr: Ο Ρόμπερτ Μακ, που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Σλοβακίας, αναγνώρισε ότι αυτή ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας του.
Πηγή: metrosport.gr
«Η καλύτερη σεζόν μου, τα παιδιά μπορούν να τα καταφέρουν»

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα του, εξέφρασε την πίστη του ότι οι συμπαίκτες μπορούν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους έστω και ωρίς αυτόν.

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι η φετινή σεζόν ήταν η καλύτερη της καριέρας του,.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η ισοπαλία στο ΟΑΚΑ ισοδυναμεί με νίκη. Μια αγωνιστική πριν το τέλος των πλέι οφ και είμαστε πρώτοι. Ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί στην αρχή...

Το ματς στην Αθήνα ήταν αρκετά σκληρό. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, ήταν ένα αρκετά υψηλού επιπέδου παιχνίδι. Από το 32ο λεπτό παίζαμε με δέκα παίκτες, γεγονός που ισοσταθμίστηκε με την έναρξη του β΄μέρους. Είναι υπέροχο να κρατάς την τύχη στα χέρια σου. Στο τελευταίο παιχνίδι υποδεχόμαστε τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο μας. Ακόμη και ένας βαθμός είναι αρκετός για να βγούμε στο Champions League».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Πιστεύω στα παιδιά, μπορούν να τα καταφέρουν. Θα πρέπει να ενσωματωθώ στην Εθνική Σλοβακίας, είναι μπροστά το Euro και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα είμαι εκεί. Είναι υπέροχο που αυτή η ομάδα κέρδισε ήδη τα δύο φιλικά της προετοιμασίας. Το αποτέλεσμα απέναντι στην Γερμανία είναι απλά φανταστικό...»

Για τις προσωπικές του επιδόσεις στη σεζόν: «Η καλύτερη της καριέρας μου! Είχα 46 συμμετοχές, πέτυχα 20 γκολ και είχα έξι ασίστ. Παίξαμε σκληρά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, στο Europa League περάσαμε στους ομίλους. Σαφέστατα, θα θυμάμαι για καιρό τα γκολ απέναντι στην Ντόρτμουντ...»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...