Ετοιμάζουν βαλίτσες για Euro

Από inpaok.com: To τελευταίο τους ματς στην φετινή σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, θα δώσουν οι Ρόμπερτ Μακ και Έργκους Κάτσε την Κυριακή (29/5 20:00), στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των play off.
Πηγή: inpaok.com
Ετοιμάζουν βαλίτσες για Euro

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια από τις ομοσπονδίες των χωρών τους, έτσι είναι... αναγκασμένοι να ενσωματωθούν στις αποστολές των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων που προετοιμάζονται για το Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ο μεν Μακ θα βρεθεί στην Αυστρία που πραγματοποιεί την προετοιμασία της η Σλοβακία για να συναντήσει τον έτερο παίκτη του ΠΑΟΚ, Έρικ Σάμπο που έχει αναχωρήσει ήδη, ενώ ο Κάτσε θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Αλβανίας που ετοιμάζεται για την παρθενική της συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση εθνικών ομάδων.

Μακ, Σάμπο και Κάτσε θα είναι οι τρεις εκπρόσωποι του Δικεφάλου στα γήπεδα της Γαλλίας, με τους «ασπρόμαυρους», πέρα από τα οικονομικά οφέλη με την συμμετοχή των παικτών τους στο Euro, να κερδίζουν και σε πρεστίζ.

Διαβάστε ακόμη...