Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Βαθμό ή βαθμούς απέναντι στην ΑΕΚ θέλει ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για να διατηρήσει το πάνω χέρι στη μάχη της πρωτιάς στα πλέι οφ.Το πιο κρίσιμο παιχνίδι των πλέι οφ δίνει σήμερα (20.00) ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον ΠΑΟΚ

Οι ασπρόμαυροι μετά το «εκρηκτικό» ξεκίνημα που έχουν πραγματοποιήσει στα φετινά πλέι οφ, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, θέλουν να αποσπάσουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Γιατί σε περίπτωση ήττας σήμερα από την ΑΕΚ, η Ενωση θα σκαρφαλώσει μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα γίνει αυτόματα φαβορί για την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον ΠΑΟΚ, θυμίζουμε, ότι αρκούν και δύο ισοπαλίες, στα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, για να κόψει πρώτος το νήμα στα πλέι οφ.

Ετσι θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ

Ο Βλάνταν Ιβιτς δεν μπορεί σήμερα να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Μυστακίδη και Ζάιρο, αλλά και του τιμωρημένου Πέλκα. Αντίθετα επιστρέφουν στην δράση, μετά την εξέτιση της ποινής τους, οι Χαρίσης και Κάτσε.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα παρατάξει, λοιπόν, τον Γλύκο κάτω από τα γκολπόστ, τους Κίτσιου, Μαλεζά, Τζαβέλλα και Λέοβατς από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα, τους Τζιόλη, Χαρίση και Τσίμιροτ στα χαφ και τους Μακ, Ροντρίγκες και Αθανασιάδη στην γραμμή κρούσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Κάτσε, Αντόνις και Μπερμπάτοφ.

Διαβάστε ακόμη...