Σεβίλλη ο Λούκας και έγινε χαμός!

Από inpaok.com: Ο Λούκας Πέρεθ βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στην Γαλικία αφού το όνομα του είναι το πιο καυτό για το μεταγραφικό παζάρι της Ντεπορτίβο και μάλιστα ένα ταξίδι του αυτές της ημέρες στην Σεβίλλη... άναψε φωτιές.
Πηγή: inpaok.com
Σεβίλλη ο Λούκας και έγινε χαμός!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ταξίδεψε ως την πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας και η παρουσία του εκεί πυροδότησε ένα όργιο φημών για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Βέβαια ο ατζέντης του... έτρεξε να διαψεύσει τα σενάρια και ανέφερε: «O Λούκας πήγε στην Σεββίλη για να παραστεί στα γενέθλια της κόρης του καλού του φίλου Λουίς Αλμπέρτο, που παίζει στην Λίβερπουλ αλλά βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην πατρίδα του την Σεβίλλη. Διαψεύδουμε οποιαδήποτε φήμη έχει να κάνει με διαπραγματεύσεις ας με την Σεβίλλη. Ο Λούκας έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια ακόμη και θα ήταν παράνομο να διαπραγματευόμαστε πίσω από την πλάτη της Ντεπορτίβο. Αν υπάρχει οποιοδήποτε ενδιαφέρον τις διαπραγματεύσεις μπορεί να της κάνει μόνο ο σύλλογος», είπε ο Ροντρίγκο Φερνάντες.

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι ο μάνατζερ του Λούκας πριν λίγες ημέρες έλεγε για την Σεβίλλη: «Ο Λούκας είναι φιλόδοξος και σίγουρα θα ήθελε να αποδεχθεί την πρόκληση να αγωνιστεί για τους πρωταθλητές Ευρώπης της Σεβίλλης.

Να θυμίσουμε πως η ρήτρα πώλησης του Ισπανού μεσοέπιθετικού είναι στα 20 εκατομμύρια ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το 30% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...