Ο Ντούβνιακ, το... Λούνα Παρκ και η βάφτιση

Από contra.gr: Ο Ούρος Ντούβνιακ που θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και βρέθηκε σε Λούνα Παρκ, τα μέλη του ΠΑΟΚ που το Σάββατο έδωσαν το παρόν στη βάφτιση της κόρης του Χάρη Μαρκόπουλου και ο Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: contra.gr
Ο Ντούβνιακ, το... Λούνα Παρκ και η βάφτιση

Κεφάτος ο Ούρος Ντούβνιακ... Ο Σέρβος, που έπαιξε φέτος (2015-16) στον ΠΑΟΚ, περνά κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές και το Σάββατο "ανέβασε" μια φωτογραφία που τον δείχνει να διασκεδάζει σε Λούνα Παρκ. Κατά τα άλλα κοντά στον Χάρη Μαρκόπουλο και σε μια ξεχωριστή στιγμή δική του αλλά και της συζύγου του, βρέθηκαν το Σάββατο άνθρωποι του ΠΑΟΚ αφού έδωσαν το παρών στη βάφτιση της κόρης του νεαρού κόουτς. Ετσι υπήρχε η δυνατότητα για συζητήσεις που αφορούσαν τον ΠΑΟΚ, αν και τα στελέχη της ομάδας καθημερινά επικοινωνούν μεταξύ τους για θέματα που σχετίζονται με τον "Δικέφαλο".

Από εκεί και πέρα μένει να φανεί αν προκύψει η δυνατότητα για κάποια επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη (το Σάββατο βρέθηκε στο Άγιον Όρος μαζί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν) για το τμήμα μπάσκετ. Στον ΠΑΟΚ πάντως δεν φαίνονται να θεωρούν πως αυτές τις μέρες μπορεί να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη σε αυτό το θέμα. Γενικώς εκτιμάται πως την επόμενη εβδομάδα πιθανόν να προκύψει κάτι... χειροπιαστό στο ζήτημα της βοήθειας του Σαββίδη προς το τμήμα μπάσκετ.

Διαβάστε ακόμη...