Φιλίες, συμμαχίες και ο ρόλος του Κομίνη

Από paokrevolution.net: Την Κυριακή το βράδυ ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ που αναμένεται να έχει πολύ κόσμο θα προσπαθήσει να μείνει όρθιος έτσι ώστε να φτάσει ακόμη πιο κοντά στον στόχο της κατάκτησης της πρώτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του CHL.
Πηγή: paokrevolution.net
Φιλίες, συμμαχίες και ο ρόλος του Κομίνη

Από την άλλη η Κυπελλούχος ΑΕΚ γνωρίζει ότι αν κερδίσει τον αγώνα, τότε είναι κοντά αυτή στην πρωτιά αρκεί να κερδίσει στην εχθρική -λόγω της υπόθεσης Μπακασέτα- Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο.

Πρώτα όμως έχουμε την αυριανή συνάντηση που τα έφερε έτσι η τύχη να παίζεται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό το καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο των πλέι οφ. Δεν μπορώ να προσπεράσω πέρα από την αγωνιστική προσέγγιση που γίνεται για την συγκεκριμένη αναμέτρηση μια ακόμη παράμετρο. Το ότι αγωνίζεται η ομάδα του Δημήτρη Μελισσανίδη απέναντι σε αυτή του Ιβάν Σαββίδη. Τους συνδέει στενή φιλία, πρόσφατα ήταν μαζί σε εκδήλωση στους Στύλος του Ολυμπίου Διός και ετοιμάζονται την προσεχή Δευτέρα στο Μακεδονία Παλλάς να συζητήσουν για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Διαλαλούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν ότι θέλουν την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πριν όμως από αυτό, αύριο καλείται η ομάδα του ενός να κερδίσει εκείνη του άλλου αφού το έπαθλο είναι πολύτιμο. Και επειδή πάντα σε ένα ντέρμπυ σημαντικό ρόλο παίζει και η διαιτησία, μένει να φανεί αν η παρουσία του Κομίνη μπορεί να "δοκιμάσει" τη φιλία των δυο ανδρών. Και επιτρέψτε μου επειδή πραγματικά πολλά πράγματα έχουμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να έχω στην άκρη του μυαλού μου το ενδεχόμενο ο Κομίνης να θέλει με τα σφυρίγματά του να φέρει σε δύσκολη θέση τους δυο άνδρες. Αν για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ τύχει μιας εχθρικής διαιτησίας, θα πρέπει ή όχι να διαμαρτυρηθεί η ασπρόμαυρη ΠΑΕ; Και ειδικά από τη στιγμή που ήδη κάποιες ιστοσελίδες που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ φρόντισαν από χθες να φτιάξουν κλίμα και για τον Κομίνη (παράπονα από το ματς με τον Λεβαδειακό) αλλά και για την τιμωρία του Τζεμπούρ.

Και σε ότι αφορά τον τελευταίο, είναι ξεκάθαρο ότι από την αργοπορία της τιμωρίας του Αλγερινού κερδισμένη βγήκε η ΑΕΚ και κανείς άλλος. Και γιατί έπαιξε στα πλέι οφ μέχρι προχθές αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου. Χρειάστηκε απλά να παρέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας για να κάνει το αυτονόητο και ότι δεν έκανε ο Κύζας που ποτέ δεν είδε την γροθιά στον Βελλίδη στον αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ. Όπως και να έχει, το ματς αυτό έχει τεράστιο ενδιαφέρον από κάθε άποψη και μακάρι να κριθεί αποκλειστικά από την απόδοση των δυο ομάδων και από κανέναν άλλο παράγοντα. Έτσι ώστε να μην χρειαστεί να δοκιμαστεί η φιλία των δυο μεγαλομετόχων και κυρίως να μην κάνει «πάρτι» η πλευρά του Γκιρτζίκη και της ΚΕΔ.

Διαβάστε ακόμη...