Και από Ισπανία βλέπουν Μακ

Από inpaok.com: Οι μετοχές του Ρόμπερτ Μακ έχουν ανέβει πολύ τη φετινή σεζόν με τα 20 γκολ που πέτυχε σε όλες τις διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ και η παρουσία του στο Euro 2016 με την εθνική Σλοβακίας ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά την τιμή του.
Πηγή: inpaok.com
Και από Ισπανία βλέπουν Μακ

Ο Σλοβάκος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ (έως το καλοκαίρι του 2017) ωστόσο φαίνεται ότι στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού θα πάρει μεταγραφεί φέρνοντας στα ταμεία του Δικέφαλου ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ η Πρέστον ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, αλλά όπως αναφέρεται και στο SDNA το όνομα του Μακ έχει κάνει μεγάλο σούσουρο στην ισπανική αγορά, όπου τουλάχιστον τρεις ομάδες (Εσπανιόλ, Μπέτις και Λα Κορούνια σε περίπτωση αποχώρησης του Λούκας με καλά λεφτά) εξετάζουν το βιογραφικό του.

Ενδιαφέρον έχουν δείξει και άλλες ομάδες και οι μνηστήρες θα αυξηθούν εφόσον τα πάει καλά και στο Euro 2016 της Γαλλίας.

Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να τον κρατήσει, αλλά στη μέση μπαίνουν και οι φιλοδοξίες του παίκτη να πρωταγωνιστήσει και σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, οπότε στον Δικέφαλο είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν εφόσον υπάρξουν τα σωστά χρηματικά ανταλλάγματα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...