Πολλά ανοιχτά μέτωπα

Από inpaok.com: Η σεζόν τελείωσε στο χάντμπολ για το Δικέφαλο, που έμεινε εκτός τελικών της Handball Premier και με ορίζοντα πλέον το νέο πρωτάθλημα το τμήμα καλείται να επιστρέψει στην κορυφή κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ.
Πηγή: inpaok.com
Πολλά ανοιχτά μέτωπα

Προς το παρόν δεν υπάρχουν συμφωνίες ούτε με αθλητές αλλά ούτε με προπονητή για την επόμενη σεζόν.

Προτεραιότητα εμφανίζεται να έχει η ανανέωση με τον Νίκο Γεωργιάδη ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

Γενικά είναι αλήθεια πως παρατηρείται μία στασιμότητα σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου με διάφορα ζητήματα να εκκρεμούν.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το μπάτζετ που θα διατεθεί από τον ΑΣ ΠΑΟΚ ενώ ο έφορος της ομάδας Γρηγόρης Πετρίδης πρέπει να «τρέξει» πέρα από τα θέματα των ανανεώσεων και των μεταγραφών και αυτά των χορηγιών καθώς είναι γνωστό πως το τμήμα στηρίζεται σε αυτές.

Χρόνος φυσικά και υπάρχει διότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, όμως για να καταφέρει η ομάδα να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο που ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια και να επιστρέψει στις επιτυχίες, οι άνθρωποι του τμήματος γνωρίζουν πως πρέπει να κινηθούν άμεσα για τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Στο μεταξύ, την περσινή χρονιά είχαν ανακοινωθεί διετείς συμφωνίες με τους Αλβανό και Κοκκώνη και μένει να γίνει γνωστό αν οι δύο αθλητές του Δικεφάλου θα παραμείνουν οι φυσικοί ηγέτες της ομάδας και στο επόμενο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...