Τα (δύσκολα) δεδομένα για Τσαϊρέλη

Από basketplus.gr: Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μιχάλη Τσαϊρέλη είναι σημαντικό αλλά και προσεκτικό.
Πηγή: basketplus.gr
Τα (δύσκολα) δεδομένα για Τσαϊρέλη

Στο "Παλατάκι" θα ήθελαν ολική επαναφορά του Έλληνα φόργουορντ, αν και η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη.

Δεν είναι απλά τα πράγματα. Μπορεί εμμέσως να γίνονται επαφές διερευνητικές για να διαπιστωθεί τι ακριβώς σκέπτεται ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ, εξωδιοικητικοί του ΠΑΟΚ φέρονται να μίλησαν με τον παίκτη, αλλά επίσημα ούτε καν κρούση στον εκπρόσωπο του δεν έχει γίνει, ενδεικτικό των πολύ προσεκτικών-μέχρι σημείο υπερβολής-βημάτων που ακολουθεί η ΚΑΕ.

Μόνο που με το συμβόλαιο που είχε φέτος ο Τσαϊρέλης στον Ολυμπιακό, με την οψιόν των ερυθρόλευκων για την επόμενη σεζόν-εικάζεται πάντως ότι δεν θα ενεργοποιηθεί-και το δεδομένο ενδιαφέρον τουλάχιστον της ΑΕΚ, η θέση του ΠΑΟΚ είναι μειονεκτική.

Δύο είναι τα όπλα. Ο "Τσάι" μετά από δύο δύσκολα χαμένα σχεδόν χρόνια θα κληθεί να πάρει πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα με βαρύ όνομα και υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και παράλληλα θα έχει σύμμαχο σε αυτή την επαναφορά του για ένα μεγάλο συμβόλαιο την περίοδο 2017-18 τον Μαρκόπουλο που βοήθησε σημαντικά την περίοδο 2013-14 τον Θεσσαλονικιό φόργουορντ να ανεβάσει τις μετοχές του.

Και το οικονομικό; Είναι δεδομένο οτι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πλησιάσει το κασέ του παίκτη στον Ολυμπιακό, ούτε καν αυτό που θα του προσφέρει ην ΑΕΚ, αλλά ακούγεται οτι δεν θα αρνηθεί την χαμηλότερη πρόταση του ΠΑΟΚ, εφόσον δεν θα απέχει πολύ.

Διαβάστε ακόμη...