Ένα ερωτηματικό για την 11αδα

Από inpaok.com: Απόλυτα φυσιολογικό μπορεί να χαρακτηριστεί το σχήμα που ετοιμάζει για το ΟΑΚΑ και το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Βλάνταν Ιβιτς.
Πηγή: inpaok.com
Ένα ερωτηματικό για την 11αδα

Ο κόουτς του Δικεφάλου δεν θα αλλάξει το 4-4-3 που έχει επιλέξει ως σύστημα, θα αλλάξει όμως πρόσωπα στην 11αδα, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Γλύκος θα είναι για ένα ακόμα παιχνίδι ο γκολκίπερ του Δικεφάλου.

Το κέντρο της άμυνας θα αποτελέσουν οι Τζαβέλλας και Μαλεζάς με δεδομένο ότι ο Στέλιος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα δούμε τον Λέοβατς και στο δεξί άκρο τον Κίτσιου. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τζιόλης-Τσίμιροτ με τον Χαρίση να έχει πιο επιθετικό ρόλο και καθήκοντα.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αθανασιάδης με τους Ροντρίγκες-Μακ να εναλλάσσονται στις πτέρυγες σας επιθετικές αιχμές.

Το δίλημμα της τεχνικής ηγεσίας αφορά στην χρησιμοποίηση του Κάτσε. Αν ξεκινήσει το παιχνίδι ο διεθνής Αλβανός, πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο ο Χαρίσης για αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο ο Εργκους.

Ο Σέρβος τεχνικός θα πάρει την απόφαση του μετά και την τελευταία προπόνηση προσμετρώντας και το στυλ παιχνιδιού που θα επιλέξει η ΑΕΚ που με δεδομένο ότι δεν έχει στη διάθεση της τον Τζεμπούρ, θα αλλάξει το αγωνιστικό της πλάνο.

Διαβάστε ακόμη...