Ποια επιλογή του Ιγκόρ Τούντορ, τον έχει… εκθέσει!

Από metrosport.gr: Κι όμως, υπάρχει περίπτωση ποδοσφαιριστή που ήταν επιλογή άλλου προπονητή, αλλά παίζει καλύτερα με άλλον! Δείτε ποιον εννοούμε.
Πηγή: metrosport.gr
Ποια επιλογή του Ιγκόρ Τούντορ, τον έχει… εκθέσει!

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που ένας ποδοσφαιριστές αποτελεί προσωπική επιλογή ενός προπονητή, όμως δείχνει το καλό του πρόσωπο με έναν άλλον προπονητή.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, ο Μάριν Λέοβατς, είχε θεωρηθεί μία από τις χειρότερες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ, όμως ο Κροάτης είναι από τους καλύτερους στα τελευταία παιχνίδια και φυσικά έχει αλλάξει το κλίμα υπέρ του. Προφανώς, γιατί ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε κάτι απλό. Τον έβαλε στην θέση που ξέρει να παίζει, αυτή του αριστερού μπακ, δίχως να χρεώνεται όλη την πλευρά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικός μεν στην θέση του, όμως να βγαίνει συχνά μπροστά, καθώς όντως μπορεί να το κάνει αυτό αν δεν «σκοτώνεται» στα «πάνω – κάτω». Ο Λέοβατς παραδέχεται πως τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και στην πραγματικότητα εκθέτει τον άνθρωπο που είχε επιμείνει για την απόκτηση του και είναι και συμπατριώτης του.

Διαβάστε ακόμη...