«Αχαριστία αν φύγει ο Ίβιτς»!

Από arenafm.gr: Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και μεγάλος σκόρερ, Παναγιώτης Κερμανίδης μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την προσπάθεια του «δικεφάλου» στα πλέι οφ αλλά και για τον Κλάους που ανεβαίνει... επικίνδυνα στον πίνακα των σκόρερ. Αναφέρθηκε επίσης στην σοβαρότητα που βγάζει ο ΠΑΟΚ με τον Ίβιτς και όπως τόνισε αν η ομάδα βγει πρώτη θα είναι αχαριστία αν φέρουν άλλον.
Πηγή: arenafm.gr
«Αχαριστία αν φύγει ο Ίβιτς»!

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4:

«Χαίρομαι πολύ για τον Κλάους, είναι ένα παιδιά από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, μεγάλωσε στην ομάδα και ήδη ξεπέρασε εμένα και ανεβαίνει πολύ στον πίνακα των σκόρερ. Άντε να πάει και στα 200. Στην εποχή μας πάντως το ποδόσφαιρο ήταν πολύ διαφορετικό, ούτε πλέι οφ είχαμε και τα παιχνίδια ήταν πολύ πιο λίγα. Τώρα όλοι περιμένουν από τον Αθανασιάδη, εμείς είχαμε πολλούς σκόρερ που σκόραραν 15 και 20 γκολ κάθε χρονιά. Σκόραρε ο Κούδας, ο Σαράφης, ο Ορφανός, ο Κωστίκος, ο Ασλανίδης. Ο Σαράφης ήταν χαφ και είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών. Τέτοιο παίκτη δεν έχει ξαναβρεί ο ΠΑΟΚ από τότε. Έπαιζε σαν κρυφός σέντερ φορ. Ήταν εργάτης, δυναμικός, το ...τρεχαντήρι, η ψυχή αλλά και γκολτζής της ομάδας. Λείπουν τέτοιοι παίκτες από τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του κέντρου δεν έχουν επαφή με την εστία και είναι μεγάλο μειονέκτημα.

Ο Κλάους δεν πρέπει να βγαίνει από την περιοχή, είναι κλασικός παίκτης περιοχής δεν πρέπει να κάνει άλλη δουλειά ».

Για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Η ομάδα που το θέλει περισσότερο θα βγει πρώτη στα πλέι οφ, και αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ το θέλει περισσότερο. Άλλες χρονιές δεν μπορούσα να πω το ίδιο. Φέτος φαίνεται ότι έχουν βάλει στόχο να βγούνε πρώτοι. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το διπλό και να τελειώσει με την πρώτη θέση. Είναι καλύτερος από την ΑΕΚ.

Για τον Ίβιτς: «Ο Ίβιτς είναι σοβαρός και μεθοδικός. Έδειχνε έργο και στην Κ20 και δείχνει και τώρα. Η ψυχολογία του φαίνεται ότι περνάει στην ομάδα. Ο προηγούμενος προπονητής ήταν αλαλούμ και έτσι ήταν και η ομάδα αλαλούμ. Δεν ήξεραν ποιοι παίκτες θα παίξουν, που θα παίξουν. Πλέον η ομάδα είναι σοβαρή, αυτό βλέπουμε. Εγώ δεν θα ήθελα να αλλάξει ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Να πάρει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία και να δούμε πως θα την αξιοποιήσει. Συμμάζεψε την ομάδα και όλα φαίνονται να βρίσκουν τον δρόμο τους. Άμα βγει και πρώτος ο ΠΑΟΚ νομίζω ότι πρέπει να μείνει. Θα το θεωρήσω αχαριστία αν τον διώξουνε. Τα δοκιμάσαμε όλα, φέραμε μεγάλο όνομα(Στέφενς) και με μεγάλη αξία, φέραμε νέο και άπειρο Τούντορ, φέραμε Έλληνες. Αν αλλάξουν προπονητή θα κάνουν μεγάλο λάθος, όποιον και να φέρουν...».

Διαβάστε ακόμη...