Τσιρίλο: «Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία!»

Από metrosport.gr: Ο παλαίμαχος Ιταλός κεντρικός αμυντικός μίλησε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα εικόνα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.
Πηγή: metrosport.gr
Τσιρίλο: «Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία!»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, και μίλησε για τη μέχρι τώρα εικόνα των πλέι οφ, αλλά και για τα κυριακάτικο ντέρμπι των «Δικεφάλων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούνο Τσιρίλο:

Για τα πλέι οφ: «Βλέπουμε πλέι οφ στα οποία ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι στην ίδια κατάσταση. Το παιχνίδι της Κυριακής θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα οι τρεις αυτές ομάδες είναι πάνω – κάτω στην ίδια κατάσταση. Νομίζω ότι μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ τα έχει πάει πολύ καλά».

Για το αν περίμενε ότι ο Ίβιτς θα αλλάξει τόσο πολύ την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Θα σου πω την αλήθεια, το περίμενα ότι θα πάει καλά ο Βλάνταν γιατί έχει τα προσόντα. Έχω δει δύο παιχνίδια από κοντά, με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο και βλέπω μία πολύ καλή ομάδα».

Για τις ομοιότητες της τωρινής ομάδας με εκείνη της εποχής του ίδιου: «Είναι διαφορετικές ομάδες, αλλά είναι κοντά κυρίως στη νοοτροπία. Έδωσα συγχαρητήρια στον Βλάνταν μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για τη νοοτροπία και τον χαρακτήρα της ομάδας. Βλέπω ότι η ομάδα διαθέτει χαρακτήρα. Για μένα ο προπονητής είναι σημαντικό να περνάει μια σωστή νοοτροπία και έναν χαρακτήρα και το έχει πετύχει ο Ίβιτς. Οπότε σε αυτό το κομμάτι μοιάζουν οι δύο ομάδες».

Για τον λόγο της μέχρι στιγμής επιτυχίας του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι μόνο ότι ξέρει τον ΠΑΟΚ, αλλά ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί έχει παίξει πολλά χρόνια ποδόσφαιρο εδώ. Ξέρει τη νοοτροπία των προέδρων και των φιλάθλων, αλλά και των ποδοσφαιριστών. Αυτό δεν το ήξερε ο Τούντορ. Ο Ίβιτς είναι ένας ολοκληρωμένος προπονητής και γι' αυτό βγαίνουν τα αποτελέσματα στο γήπεδο».

Για το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να είναι κουρασμένη στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Σαφώς και μπορεί να έχει περισσότερη κούραση, γιατί έχει ματς παραπάνω. Αλλά σε αυτή την εποχή γενικά υπάρχει κούραση. Είδα το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ξέρω ότι όταν παίζεις στην έδρα σου έχεις άλλον αέρα. Αλλά είναι σίγουρο ότι αυτή την εποχή είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση».

Διαβάστε ακόμη...