“Εξετάζει” την περίπτωση Λούκας η Μπαρτσελόνα!

Από arenafm.gr: Τον επιθετικό που θα της δώσει βάθος πίσω από τους Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ αναζητά η Μπαρτσελόνα, η οποία πλην των Γκαμεϊρό, Αλκάθερ, Μπεράρντι, παρακολουθεί και τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ!
Πηγή: arenafm.gr
“Εξετάζει” την περίπτωση Λούκας η Μπαρτσελόνα!

Ο Δικέφαλος φυσικά και παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του Ισπανού επιθετικού, καθώς κατέχει το 20% μεταπώλησης του, με την ρήτρα του Λούκας να φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα και πωληθεί με λιγότερα χρήματα, ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα σημαντικό κέρδος από την συμφωνία που έκανε το περασμένο καλοκαίρι με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Η σεζόν για την Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τους Καταλανούς να κατακτούν το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πλέον, στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα» ετοιμάζονται να θέσουν σε εφαρμογή το πλάνο των αλλαγών στο ρόστερ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, έχοντας εκτός των άλλων (παρακολουθούν παίκτες σε όλες τις θέσεις) ως στόχο την απόκτηση ενός επιθετικού.

Αυτός ο επιθετικός, δεν θα προορίζεται για βασικός. Θα είναι ουσιαστικά ο τέταρτος φορ πίσω από τους Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ, αυτός που θα δίνει τις απαραίτητες ανάσες στο φονικό «MSN». Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει να προσαρμοστεί στην ιδέα πως ο αγωνιστικός του χρόνος, θα είναι περιορισμένος.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», η νταμπλούχος Ισπανίας έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις τεσσάρων ποδοσφαιριστών, με τους τρεις εξ' αυτών να αγωνίζονται στη Primera Division. Αυτοί είναι ο Ντομένικο Μπεράρντι, ο Κέβιν Γκαμεϊρό, ο Πάκο Αλκάθερ και ο Λούκας Πέρεθ!

Διαβάστε ακόμη...