Λέο Μάτος και άλλος ένας μετά τα πλέι οφ

Από metropsort.gr: Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έλειπε για μια ακόμη φορά εκτός Θεσσαλονίκης και είναι φανερό ότι κάνει το προγραμματισμό της επόμενης σεζόν
Πηγή: metrosport.gr
Λέο Μάτος και άλλος ένας μετά τα πλέι οφ

Ο Λούμπος Μίχελ έλειπε και χθες εκτός Θεσσαλονίκης και προφανώς και Ελλάδας (ίσως να επέστρεψε αργά το βράδυ) και είναι ξεκάθαρο ότι τρέχει διάφορα θέματα προγραμματισμού για τη νέα σεζόν.

Το ένα είναι οι εκκαθαρίσεις που μας έχουν απασχολήσει εκτενώς το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το άλλο σαφώς και είναι οι μεταγραφές (αυτές που περιμένει όλος ο κόσμος).

Και σ' αυτόν τον τομέα ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει κάνει αρκετή δουλειά και δεν είναι μόνο η περίπτωση του Λέο Μάτος. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος, ως γνωστόν, έχει κλείσει και μένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Έχει συνεννοηθεί με τον Λούμπος Μίχελ να αποφεύγει τις δηλώσεις προκειμένου να μην γίνεται ιδιαίτερος ντόρος για τα μεταγραφικά. Και, όπως όλα δείχνουν, μετά το τέλος των πλέι οφ θα γίνει η ανακοίνωση της απόκτησής του.

Δεν θα είναι, όμως, η μόνη ανακοίνωση που θα γίνει. Υπάρχει και άλλος παίκτης που είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Δικέφαλο και το πιθανότερο είναι να ανακοινωθεί κι αυτός μαζί ή πολύ κοντά χρονικά με τον Λέο Μάτος.

Μ' αυτόν τον τρόπο θα φανεί και η διαφορά με πέρυσι που ο ΠΑΟΚ άργησε πολύ να κάνει τον σχεδιασμό της ομάδας, με αποτέλεσμα και οι μεταγραφές να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Διαβάστε ακόμη...