Το σκεπτικό για την δικαίωση της ΕΠΣ Κυκλάδων και τον διασυρμό της ΕΠΟ!

Από sdna.gr: To SDNA αποκαλύπτει το σκεπτικό της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου, το οποίο δικαίωσε την -μη αρεστή στο «σύστημα»-διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων!
Πηγή: sdna.gr
Το σκεπτικό για την δικαίωση της ΕΠΣ Κυκλάδων και τον διασυρμό της ΕΠΟ!

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου, που αποκαλύπτει το SDNA, η διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων είναι νόμιμη και δεν πρέπει να διεξαχθούν εκλογές, όπως υποστήριζε ο Γιώργος Γκιρτζίκης και η ΕΠΟ, που στις 7 Μαΐου έπαψαν να αναγνωρίζουν τις αποφάσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων!

Υπενθυμίζουμε ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο της ομοσπονδίας απέρριψε στις 11 Μαΐου την προσφυγή κατά της διοίκησης Φρέρη στην ΕΠΣ Κυκλάδων, από μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης και σωματείων που πρόσκεινται στη διοίκηση Γκιρτζίκη και ζητούσαν τη διενέργεια νέων εκλογών.

Αν μη τι άλλο ήταν μία μεγάλη δικαίωση για την διοίκηση Φρέρη, η οποία στηρίζει την «αντιπολίτευση» με αποτέλεσμα να δέχεται πόλεμο από το καθεστώς που διοικεί το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου

«Με την κρινόμενη αίτηση, όπως παραδεκτά συμπληρώθηκε, οι αιτούντες (εκ των οποίων οι τρεις πρώτοι μέλη του Δ.Σ. του πρώτου των καθών δευτεροβάθμιου σωματείου με την επωνυμία "ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ", οι δε λοιποί τέταρτο έως και έβδομο πρωτοβάθμια αθλητικά σωματεία μέλη του πρώτου των καθών) στρέφονται και κατά των δεύτερου, τρίτου, τέταρτου, καθών (Προέδρου, Α' Αντιπροέδρου, Β' Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα, αντίστοιχα, του Δ.Σ. του πρώτου των καθών) και κατά των πέμπτου, έκτου, έβδομου, όγδοου, και ένατου των καθών (Γενικού Γραμματέα, Ταμία, Εφόρου, Μέλους και Μέλους, αντίστοιχα, του Δ.Σ. του πρώτου των καθών) ισχυρίζονται, για τους αναφερόμενους αναλυτικά στην αίτηση λόγους, ότι η θητεία του εκλεγέντος κατά τις τελευταίες αρχαιρεσίες Δ.Σ. του πρώτου των καθών έληξε στις 17-12-2015, το τελευταίο στερείται πλέον διοίκησης και εκπροσώπησης και παρά τις σχετικές οχλήσεις των τριών πρώτων αιτούντων, το Δ.Σ. του πρώτου των καθών και ειδικότερα ο δεύτερος των καθών ως Πρόεδρος αυτού, αρνούνται να συμμορφωθούν προς το καταστατικό, ώστε να προκηρυχθούν εκλογές και να συγκληθεί γενική συνέλευση για τη διενέργεια αρχαιρεσιών προκειμένου να εκλεγεί νέο Δ.Σ. για τετραετή θητεία.

Με βάση τα ανωτέρω οι αιτούντες ζητούν, 1) να αναγνωρισθεί η υποχρέωση του πρώτου των καθών (ΕΠΣ Κυκλάδων) να συγκαλέσει άμεσα και συγκεκριμένα εντός τριάντα (30) ημερών από τη γνωστοποίηση της απόφασης που θα εκδοθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 2) Να ορισθεί Εκλογική Επιτροπή απαρτιζόμενη από τους τρεις πρώτους των αιτούντων, η οποία θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες και από το καταστατικό προβλεπόμενες ενέργειες για τη σύγκληση και τη διενέργεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Αρχαιρεσιών (πρόσκληση μελών, ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων, σύνταξη θεμάτων ημερήσιας διάταξης κ.ο.κ).

Περισσότερα σε λίγο...

Δείτε τα σχετικά έγγραφα

Διαβάστε ακόμη...