Το προσκλητήριο του γιου του Ιβάν Σαββίδη

Από pamesports.gr: Λίγες ημέρες πριν από τον χλιδάτο γάμο του Γιώργου Σαββίδη με την εκλεκτή της καρδιάς του, Γιάννα Κουντγιάκοβα η Realnews εξασφάλισε την πολυτελή θήκη με όλες τις λεπτομέρειες για τους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού.
Πηγή: pamesports.gr
Το προσκλητήριο του γιου του Ιβάν Σαββίδη

Ένα εντυπωσιακό προσκλητήριο, το οποίο αναφέρει στα αγγλικά και τα ρώσικα όλες τις λεπτομέρειες του γάμου του Γιώργου Σαββίδη, γιου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και της Ρωσίδας αγαπημένης του, Γιάννα Κουντγιάκοβα έχει ήδη μοιραστεί στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού και των οικογενειών τους για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σκληρό κουτί με χρυσά ανάγλυφα γράμματα που περιέχει τόσο την πρόσκληση για το μυστήριο που θα γίνει στις 11 Ιουνίου στο ναό του Αγίου Πνεύματος στο χωριό Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, όσο και στοιχεία για τους τριήμερους εορτασμούς του γεγονότος στο Makedonia Palace, σε κορυφαίο κτήμα της πόλης, αλλά και στο Πόρτο Καρράς...

Οι καλεσμένοι, μέσα από το προσκλητήριο, έχουν ενημερωθεί τόσο για τη διαμονή τους σε κάποιο από τα παραπάνω πολυτελή ξενοδοχεία, όσο και για τις εκδηλώσεις που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και που θα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Διαβάστε ακόμη...