«Πολλές ομάδες καλύπτουν τη ρήτρα του συμβολαίου του Λούκας»

Από metrosport.gr: Ο μάνατζερ του Λούκας Πέρεθ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων για τον πελάτη του, με τον ΠΑΟΚ να αναμένει ζεστό χρήμα.
Πηγή: metrosport.gr
«Πολλές ομάδες καλύπτουν τη ρήτρα του συμβολαίου του Λούκας»

Ο μάνατζερ του Λούκας Πέρεθ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων για τον πελάτη του, με τον ΠΑΟΚ να αναμένει ζεστό χρήμα από την πιθανή πώληση του.

Ο Ροδρίγο Φερνάντεθ Λοβέγε, επιβεβαίωσε ότι θα γίνει μάχη για την απόκτησή του Λούκας καθώς φαίνεται πως υπάρχουν ομάδες που προτίθενται να καλύψουν τη ρήτρα των 20 εκατομμυρίων ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

«Υπάρχουν προτάσεις από πολλές σημαντικές ομάδες, από αρκετές που θα παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν. Είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι δεν πρόκειται ο ποδοσφαιριστής να φύγει αν δεν συμφωνήσει σε αυτό και η Λα Κορούνια.

Οι προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας καλύπτουν τη ρήτρα, αλλά εμείς δεν θα μπούμε στη διαδικασία αυτή αν δεν ενημερώσουμε και τη διοίκηση του συλλόγου. Ο Λούκας είναι οπαδός αυτής της ομάδας και αν η Ντεπορτίβο δεν θέλει να τον πουλήσει, θα μείνει» είπε ο ατζέντης του Λούκας.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει εκφράει την επιθυμία να πάρει μεταγραφή σε έναν σύλλογο που θα του δώσει την δυνατότητα να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκεται σε ανοιχτό «δίαυλο» με την διοίκηση της «Ντέπορ» για το μέλλον του.

Διαβάστε ακόμη...