ΠΑΟΚάρα στη Ρόδο!

Από inpaok.com: Η ώρα του «τελικού» πλησιάζει.
Πηγή: inpaok.com
ΠΑΟΚάρα στη Ρόδο!

Το Σάββατο στις 19:00 στο Βενετόκλειο στη Ρόδο πρόκειται να διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος και το Μαρούσι, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου (όμιλος νότου), στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Τι σχέση μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ με αυτόν τον αγώνα;

ΠΑΟΚ είσαι και παντού κολλάς!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή» (rodiaki.gr) το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ο πρόεδρος του ΓΣ Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, Κάλλιστος Διακογεωργίου, επισκέφτηκε το σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ και ζήτησε τη βοήθειά τους τόσο για το παιχνίδι με το Μαρούσι όσο και για το «final four» που θα διεξαχθεί στη Ρόδο.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν δυναμικό «παρών» το Σάββατο αλλά και στην τελική φάση, υποστηρίζοντας με σθένος τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην προσπάθειά του για τον τίτλο.

Ο Διακογεωργίου χειροκροτήθηκε θερμά και στη συνέχεια παρακολούθησε το παιχνίδι των play offs για τη Super League ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος έχει σκοπό να επισκεφτεί και τους υπόλοιπους συνδέσμους φιλάθλων ζητώντας τη συμπαράσταση απ' όλους εν όψει των επίσημων και κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, αλλά ξεκίνησε από τους οπαδούς του Δικέφαλου!

Υπενθυμίζεται ότι στον περσινό αγώνα του Κολοσσού Ρόδου με τον ΠΑΟΚ στο Βενετόκλειο, η ροδίτικη ΚΑΕ είχε τιμήσει τους αθλητές του ΓΣ Δωδεκάνησος οι οποίοι αποθεώθηκαν από τους φίλους του «δικεφάλου» του Βορρά. Από τότε μέχρι και σήμερα υπάρχουν σχέσεις σεβασμού και αλληλοεκτίμησης μεταξύ των ΠΑΟΚτσήδων της Ρόδου και του Γ.Σ. Δωδεκάνησος.

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Για την ιστορία να αναφέρουμε και δύο λόγια για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος και το Μαρούσι, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου (όμιλος νότου), στο πρωτάθλημα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και η νικήτρια θα περάσει απευθείας στο «final four» της Ρόδου (10-12 Ιουνίου), ενώ η ηττημένη θα χρειαστεί να δώσει εντός έδρας αγώνα μπαράζ με το νικητή της αναμέτρησης Αστέρας Τρικάλων – Ίρις Καβάλας.

Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Τσακίρη και με τη βοήθεια του κόσμου, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευελπιστεί να πάρει την πολύτιμη – νίκη πρόκριση για την τελική φάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μαρούσι στον πρώτο γύρο κέρδισε με 61-42 την ομάδα της Ρόδου, σπάζοντας αήττητο τριών και πλέον ετών στο πρωτάθλημα.

Με τους ΠΑΟΚτσήδες στο πλευρό του, το Βενετόκλειο θα γίνει καυτή έδρα και ο ΓΣ Δωδεκάνησος είναι το φαβορί για τη νίκη...

Διαβάστε ακόμη...