H σκέψη για επιστροφή του Λάνγκφορντ

Από sport24.gr: Η προοπτική να ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ με τον Κέβιν Λάνγκφορντ και η πλευρά του Αμερικανού που βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο επιστροφής στον "Δικέφαλο".
Πηγή: sport24.gr
H σκέψη για επιστροφή του Λάνγκφορντ

O Kέβιν Λάνγκφορντ είχε εξαιρετική παρουσία στον ΠΑΟΚ την σεζόν 2014-15. Βάσει του συστήματος αξιολόγησης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του "Δικεφάλου" στο πρωτάθλημα και ο δεύτερος πολυτιμότερος στο Eurocup.

Στους "ασπρόμαυρους" ήθελαν πέρυσι πολύ την παραμονή του αλλά ο παίκτης κατέληξε στην Παρί αφού στο μυαλό του ήταν να "εξαργυρώσει" την καλή χρονιά που έκανε στον ΠΑΟΚ με ένα υψηλό συμβόλαιο.

Την τρέχουσα σεζόν (κατά την διάρκεια αυτής) ήταν κατά νου η περίπτωση του Αμερικανού για την ενίσχυση του "Δικεφάλου" αλλά τελικά το θέμα του δεν "έτρεξε".

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Λάνγκφορντ να απασχολήσει εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς (αυτή την σκέψη μάλιστα δεν την έχουν κάνει τώρα, αλλά εδώ και πολύ καιρό η περίπτωσή του είναι στα υπόψιν), αν και στη παρούσα φάση η αλήθεια είναι πως δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα ωστόσο μελλοντικά τα δεδομένα ίσως να διαφοροποιηθούν

(αντίθετα για την θέση του Λάνγκφορντ στις πρώτες επιλογές είναι ο Μιχάλης Τσαιρέλης, του οποίου το όνομα για τον ΠΑΟΚ έχουμε αποκαλύψει εδώ και πολλούς μήνες αφού στον "Δικέφαλο" στην κυριολεξία στάζουν μέλι γι' αυτόν και χρειάζεται να γίνει κατά κάποιο τρόπο οικονομική υπέρβαση για τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή ενώ στα θετικά για την πλευρά του παίκτη είναι πως θα βρει οικείο περιβάλλον στους "ασπρόμαυρους" και θα έχει σημαντικότατο αγωνιστικό ρόλο, αλλά η περίπτωσή θα μπορεί να "τρέξει" μόνο αν δεν παραμείνει στον Ολυμπιακό).

Στον "Δικέφαλο" ξέρουν πως ο Λάνγκφορντ έχει αγωνιστική ποιότητα ενώ παραδέχονται πως είναι ένας παίκτης με εξαιρετικό χαρακτήρα. Από την πλευρά του Αμερικανού αυτό που προέκυπτε τις τελευταίες μέρες είναι πως ο Λάνγκφορντ είναι θετικός στο να επιστρέψει στον "Δικέφαλο" και θα εξέταζε με μεγάλο ενδιαφέρον αυτή την προοπτική, εφόσον φυσικά είχε στα χέρια του κάτι... χειροπιαστό αναφορικά με την διάθεση του ΠΑΟΚ να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Σε σχέση με το προηγούμενο καλοκαίρι προφανώς το κασέ του δεν είναι στα ίδια επίπεδα, δεν είναι τόσο ακριβός για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αυτό θα έκανε πολύ πιο εύκολο τον "γάμο" του με τον "Δικέφαλο".

Αναφορικά με τα μεταγραφικά (και τι λεφτά θα μπορεί να "ξοδέψει" ο ΠΑΟΚ), αυτά σχετίζονται πάντα με την πιθανή βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη και άτομα που είναι στο περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ συνεχίζουν να θεωρούν πως θα βοηθήσει το τμήμα μπάσκετ.

Εφόσον γίνει αυτό ο ΠΑΟΚ θα έχει την δυνατότητα να δει σε πιο ψηλά "ράφια" και θα μπορούσε να "κοιτάξει" παίκτες όπως ο Ομάρ Κουκ που πάντως την δεδομένη χρονική στιγμή θεωρείται ιδιαίτερα ακριβός για τον "Δικέφαλο" ή ο Μπράντον Ασλει (ακριβός κι αυτός).

Στο μεταξύ σχετικά με νεαρούς ξένους, ανάμεσα στους υποψήφιους παίκτες για τον ΠΑΟΚ -υπό προυποθέσεις- θα μπορούσε να είναι ο Μάικλ Καρέρα, ο Κέβιν Πούντερ και ο Ράιαν Σπάνγκλερ.

Διαβάστε ακόμη...