Όσα είπαν Σαββίδης-Βεζυρτζής

Από inpaok.com: Ο Νίκος Βεζυρτζής ήταν ένας από τους ανθρώπους που συνάντηση ο Ιβάν Σαββίδης κατά την διάρκεια της τελευταίας του επίσκεψης στην Θεσσαλονίκη.
Πηγή: inpaok.com
Όσα είπαν Σαββίδης-Βεζυρτζής

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε τον πρώην πρόεδρο και συναντήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Ηταν η δεύτερη συνάντηση τους, μετά την παραίτηση του Νίκου Βεζυρτζή από τον ρόλο που του είχε ανατεθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο πάγος μεταξύ των δυο ανδρών... έσπασε στην συνάντηση που είχαν στο «Παλατάκι» μετά τον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τα play off του πρωταθλήματος βόλεϊ. Οι δυο άνδρες χάρηκαν παρέα την πρόκριση του Δικεφάλου στους τελικούς και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν δυο τρεις κουβέντες βάζοντας τέλος σε ότι είχε προηγηθεί με την σύντομη θητεία του Νίκου Βεζυρτζή στην Τούμπα.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αναλυτικά για μια σειρά θεμάτων που φυσικά έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, ζήτησε την άποψη του πρώην συνεργάτη του για πολλά ζητήματα που αφορούν τον Δικέφαλο, την πορεία του και το γενικότερο περιβάλλον στην Θεσσαλονίκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα προπομπό και άλλων συναντήσεων που είναι πολύ πιθανό να γίνουν στο μέλλον. Για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, δεν έγινε συζήτηση για πιθανή συνεργασία, εξέλιξη που δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ωστόσο το θέμα δεν ήταν αυτό αλλά η δημιουργία μιας δημιουργικής σχέσης με δεδομένο ότι αμφότεροι ενδιαφέρονται για το καλό του ΠΑΟΚ.

Πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη είναι να συσπειρώσει την οικογένεια του ΠΑΟΚ και να δημιουργήσει μια ομάδα που θα έχει κοινούς στόχους, φιλοδοξίες και επιδιώξεις για τα επόμενα χρόνια.

Και σε μια τέτοια «επιχείρηση» δεν περισσεύει κανένα μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου. Άποψη που έχει υιοθετήσει ο ομογενής επιχειρηματίας και προσπαθεί να την εφαρμόσει σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει έναν πανίσχυρο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...