Φουλ του... πλάνου στο "Παλατάκι", όλο το στόρι

Από basketplus.gr: Οι συναντήσεις ανάμεσα στα κορυφαία στελέχη του ΠΑΟΚ πυκνώνουν στο «Παλατάκι». Μια τελευταία Μαρκόπουλου, Σταυρόπουλου, Ζουρνατζίδη έβαλε και τους δύο πρώτους στο σχεδιαστικό παιχνίδι.
Πηγή: basketplus.gr
Φουλ του... πλάνου στο "Παλατάκι", όλο το στόρι

Μόνο που αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί ακόμα να πάρει σάρκα και οστά αφού το ύψος του μπάτζετ δεν έχει αποφασιστεί και ίσως χρειαστούν αρκετές εβδομάδες ακόμα μέχρι να οριστεί. Εκτός και αν στο επόμενο 10ήμερο με τον Ιβάν Σαββίδη να είναι μόνιμος στην Θεσσαλονίκη, οι άνθρωποι της ομάδας λάβουν τα μηνύματα.

Σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει ένα βασικό σχέδιο πάνω στο οποίο θέλουν να βαδίσουν στον ΠΑΟΚ. Οι επαφές των τριών με ατζέντηδες το έφερε στην επιφάνεια.

Δύο ξένοι σέντερ, ένα ξένο 4άρι, δύο γκαρντ εξ ΗΠΑ, οι Τέπιτς, Κασελάκης, ένας ακόμα Έλληνας γκαρντ (θέση «1-2»)-Βεργίνης, η Γκίκας-και οι Καραμανώλης, Γιανναράς από την υποδομή. Όλοι αυτοί θα δημιουργήσουν τη νέα ομάδα μαζί με Μαργαρίτη, Τσόχλα και σε πρώτη φάση με Λιάπη, Κώττα.

Αν οι δύο τελευταίοι επιμείνουν στην αποχώρηση, τότε η ομάδα θα αναζητήσει δύο νεαρούς Έλληνες στις θέσεις τους. Και αν ένας από Τέπιτς, Κασελάκη δεν κλείσει, υπάρχει ο Γιαννόπουλος.

Και αν από τους τρεις ξένους ψηλούς αποκτηθούν οι δύο, θα είναι στα υπόψη από την Ελληνική αγορά οι Τσαϊρέλης, Καββαδάς, Σαρικόπουλος για μια θέση, αν και για τους δύο πρώτους ο Ολυμπιακός έχει το πρώτο λόγο, αφού εκεί ανήκουν.

Σε αυτούς τους δρόμους θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ, έστω και αν στην πορεία αυτό το πλάνο διαφοροποιηθεί λόγω κυρίως οικονομικής στενότητας.

Διαβάστε ακόμη...