Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Ροντρίγκες (vid)

Από sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Αργεντινή στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί, μεταξύ άλλων, ο 26χρονος τερματοφύλακας της Ιντεπεντιέντε Ντιέγκο Ροντρίγκες.
Πηγή: sdna.gr
Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Ροντρίγκες (vid)

Ο «δικέφαλος» του Βορρά θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα το καλοκαίρι και καθημερινά στα γραφεία της Μικράς Ασίας πέφτουν «βροχή» οι προτάσεις για γκολκίπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Αργεντινή, ανάμεσα στους τερματοφύλακες που έχουν προταθεί είναι (και) ο Ντιέγκο Ροντρίγκες, που αγωνίζεται στην Ιντεπεντιέντε.

Ο Ντιέγκο Ροντρίγκες είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,84μ. ήταν διεθνής με την ομάδα Νέων της Αργεντινής (με την οποία πραγματοποίησε 11 συμμετοχές) και σε όλη την διάρκεια της καριέρας του αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια της Ιντεπεντιέντε. Σύμφωνα με το transfermarkt.de η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 2,8. ευρώ και έχει συμβόλαιο ως το 2017, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί με την υποσημείωση πως μπορεί να φύγει από την ομάδα της Αργεντινής ως ελεύθερος.

Την δεδομένη στιγμή, πάντως, πρόκειται απλά για μία ακόμα περίπτωση που έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, δίχως να υπάρχει καμία άλλη εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη...