«Θέλει να αγωνιστεί στη Σεβίλλη ο Λούκας!»

Από metrosport.gr: Ο μάνατζερ του Λούκας Πέρεθ μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα και αποκάλυψε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στη Σεβίλλη.
Πηγή: metrosport.gr
«Θέλει να αγωνιστεί στη Σεβίλλη ο Λούκας!»

Την επιθυμία του Λούκας Πέρεθ να αγωνιστεί στην Σεβίλλη, αποκάλυψε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Φερνάντο Ροντρίγκεζ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «estadiodeportivo.com», ο ατζέντης του Λούκας αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των Ανδαλουσιανών και το ενδεχόμενο μετακόμισης του πελάτη του στην κάτοχο του Europa League.

«Έχουμε πολλές προτάσεις τόσο από την Ισπανία όσο και από το εξωτερικό. Όπως λέμε πάντα, είμαστε ικανοποιημένοι στη Λα Κορούνια και αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για όλους τότε μπορεί να συμβεί», δήλωσε αρχικά ο Ροντρίγκεζ και αναφέρθηκε στην παρουσία της Σεβίλλης στο Champions League.

«Ο Λούκας είναι φιλόδοξος και σίγουρα θα ήθελε να αποδεχθεί την πρόκληση να αγωνιστεί για τους πρωταθλητές Ευρώπης της Σεβίλλης. Για τον Λούκας το να αγωνίζεται στην Ισπανία είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο έχοντας δοκιμάσει το εξωτερικό στο παρελθόν δε θα είχε πρόβλημα για νέες εμπειρίες. Υπάρχουν τέσσερις λίγκες που είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Serie A, Premier League και η Bundesliga εκτός της Ισπανίας, αλλά σε κάθε περίπτωση ό,τι κι αν συμβεί η Λα Κορούνια θα έχει τον πρώτο λόγο».

Στο δημοσίευμα υπενθυμίζεται το ενδιαφέρον και άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως η Λέστερ, η Νάπολι, η Ίντερ και πως η ρήτρα πώλησης του Ισπανού μεσοέπιθετικού είναι στα 20 εκατομμύρια ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το 30% των δικαιωμάτων του παίκτη (και όχι και η Καρπάτι, όπως αναφέρεται λανθασμένα).

Διαβάστε ακόμη...